Update articol:

Gabriel Dumitraşcu: “Alianța USR-PLUS – competitorul cel mai aprig al PNL” 

 Dacă alianța USR-PLUS nu era adversarul PNL, în mod cert, de astăzi, este competitorul cel mai aprig, a scris Vicepreședintele PNL București, Gabriel Dumitrașcu.

Acesta a explicat: “În lipsa unui acord politic și electoral prealabil, previzibil, după cum s-au comportat partenerii la negocierile pentru ultimele moțiuni de cenzură, declarația lui Cioloș – «Aceste alegeri prezidențiale sunt doar o etapă, ele se vor încheia cu alegerile parlamentare, unde sperăm să facem majoritatea, să schimbăm Constituția și să ne punem în aplicare programul de guvernare...După ce vom deține și președinția, și majoritatea în Parlament, ne vom impune» – este clară și reprezintă o poziționare clară, contra obiectivelor PNL. USR-PLUS are aceleași obiective ca PNL și practic nu pot fi doi învingători. 
Este competitor alianța USR-PLUS? Trebuie tratată ca un competitor?

Sper ca de data asta ceva mai mulți din conducerea PNL să înțeleagă bine contextul, miza și competiția declarată și să «descătușeze» liberalii de toate constrângerile care pot afecta negativ atingerea obiectivelor.
Nu le cer, încă, și să-și asume greșita orientare a partidului de până acum.
Vreau să avem un bilanț cu rezultate maxime, nu explicații pentru eșec”.

Dan Barna și Dacian Cioloș au făcut, oficial, anunțul că se va merge în tandem la alegerile prezidențiale. Liderul USR va fi candidatul la prezidențiale, iar cel al PLUS va fi propunerea pentru funcția de premier. Cioloș a anunțat că obiectivul Alianței USR – PLUS este de a câștiga prezidențialele, dar și parlamentarele.

BVBStiri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (25/11/2020)

Comunicat privind aprobarea de catre ANRE a Planului de Dezvoltare SNT 2020-2029

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/11/2020)

Convocarea AGOA din data de 6/7 ianuarie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (25/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN, SDTS si EFSA

VES SA (VESY) (25/11/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 25.11.2020