Update articol:

Game World a donat 15.000 de euro pentru a sprijini SMURD în lupta cu pandemia de coronavirus

Game World, companie care operează săli de jocuri în România, a donat 15.000 de euro „Fundației pentru SMURD” pentru achiziția de măști de protecție FFP3 cu filtre anti-coronavirus. Echipamentele de protecție astfel achiziționate vor fi repartizate echipajelor SMURD din Constanța, Brașov și Alba Iulia, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru capitală, Game World București Mall a donat 50.000 Euro Asociației „Dăruiește Viață” pentru construcția spitalului modular 1 Elias, destinat îngrijirii bolnavilor de COVID-19, și pentru sprijinirea sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului, se mai arată în comunicat.

Prin aceste acest demersuri, Game World vine în sprijinul organizațiilor neguvernamentale care colectează fonduri în sprijinul sistemului de sănătate din țara noastră. Compania omagiază astfel eforturile și devotamentul personalului medical aflat în prima linie în lupta cu boala, contribuind în acest scop cu rezervele financiare proprii.

 „Am alocat aceste sume pentru a susține lupta celor din linia întâi – medici, asistente și personal sanitar. Acum, mai mult ca niciodată, viitorul nostru ca societate depinde de succesul acestor eroi în bătălia împotriva epidemiei, ca și de modul în care noi ceilalți vom înțelege să fim solidari și să ne ajutăm unii pe alții într-un moment cu adevărat critic. Suntem o companie responsabilă și am ales să acordăm acest sprijin prin intermediul unor organizații neguvernamentale solide, cu experiență, care cunosc domeniul și care ne sunt parteneri în demersurile noastre de responsabilitate socială. Compania și-a păstrat toți angajații în această perioadă de inactivitate și suntem hotărâți să sprijinim în continuare comunitățile în care suntem prezenți”, a declarat Andrei Frimescu, director marketing și PR Game World.

Game World România se numără printre companiile reprezentative de pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice. Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia, precum și la nivel internațional. În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare sală de jocuri din Europa de Est. Game World face parte dintr-un grup de companii – Game World Group – care numără aproximativ 2.000 de angajați. Grupul a direcționat în anul 2019 circa 1,7 milioane de lei către acțiuni de responsabilitate socială derulate în România.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022