Update articol:

Germanii ar trebui să economisească energie pentru a pune presiune asupra Rusiei – ministru

Germania Sursa foto: Pixabay

Germanii ar trebui să înceapă să economisească energie acum pentru a deveni mai independenți de combustibilii fosili ruși, a declarat ministrul Economiei Robert Habeck, în timp ce cea mai mare economie a Europei caută modalități de a reduce importurile de gaze și petrol de la Moscova, ca răspuns la războiul din Ucraina, potrivit Reuters.

Pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina, Germania este sub presiune să se îndepărteze de gazul și petrolul rusesc, deoarece criticii spun că veniturile oferă Moscovei fonduri vitale pentru a continua războiul.

Habeck a spus că Germania ar putea deveni mai puțin dependentă dacă cetățenii își reduc consumul de energie, sugerând să folosească trenul sau bicicleta în loc să conducă ori de câte ori este posibil.

“Fiecare kilometru ne-condus este o contribuție la facilitarea scăpării de energie a Rusiei. Protejăm, de asemenea, clima”, a spus Habeck într-un interviu acordat Funke Media Group.

Habeck a spus că este posibilă reducerea cu 10% a consumului individual de energie, adăugând că angajatorii ar putea contribui oferind lucrătorilor opțiunea de a lucra de acasă ori de câte ori este posibil.

„Acolo unde este posibil, se poate lucra de acasă una sau două zile pe săptămână din nou – inițial pe bază de voluntariat”, a spus el.

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical