Update articol:

Grupul PPF urmărește achiziții suplimentare în sectoarele mass-media și telecomunicații

Bartonicek Ladislav

Grupul PPF, proprietarul Pro TV, urmărește achiziții suplimentare în sectoarele mass-media și telecomunicații, potrivit Broadband TV News.

Vorbind cu Seznam Zpravy și citat de Lupa.cz, șeful PPF, Ladislav Bartonicek, a spus că vede oportunități excelente pentru a cumpăra companii europene de telecomunicații. El a adăugat că are în vedere și companii media și că achiziția CME a funcționat foarte bine, oferindu-i o platformă bună pe care să se bazeze.

„Vrem să oferim clienților cea mai largă gamă posibilă de servicii legate de telecomunicații. Televiziunea face parte din ea. CME este capabil să producă conținut pe care să îl folosim. Și avem deja o mare putere de cumpărare pentru a achiziţiona conținut suplimentar de pe piață, pe care îl putem oferi clienților ”.

Bartonicek a mai spus că PPF Group intenționează să ofere mai multe servicii de televiziune cu plată și discută în prezent despre cum să asocieze platformele O2 TV și Voyo astfel încât să se completeze reciproc.

Potrivit Broadband TV News, declaraţiile lui Ladislav Bartonicek oferă prima indicație a planurilor PPF Group de la moartea tragică a proprietarului său Petr Kellner, la sfârșitul lunii trecute.

New York Times: Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident, în Alaska

 

PPF: “Decesul lui Petr Kellner nu are niciun impact asupra activităţii zilnice a Grupului; Ladislav Bartonicek preia conducerea PPF”

 

BVB | Știri BVB