Update articol:

Guo Ping, preşedintele prin rotație al Huawei: “Aplicațiile dezvoltate pe baza de 5G, AI, cloud și big data au jucat un rol semnificativ în timpul pandemiei de Covid”

Guo Ping, președintele prin rotație al Huawei, a discutat despre valoarea socială a TIC în combaterea COVID-19, precum și despre practicile și perspectivele aplicării 5G în transformarea digitală pentru industrii, într-un discurs intitulat „5G într-o lume post-pandemică: Numărătoarea inversă până la lansarea digitală”, la evenimentul GSMA Thrive, potrivit unui comunicat de presă. 

Guo Ping a declarat: „Cu ajutorul 5G, industriile se digitalizează într-un ritm mai rapid. În continuare, vom colabora cu partenerii noștri la aplicațiile din industrie pentru a ne ajuta clienții să valorifice potențialul 5G prin generarea primei runde de dividende din principalele aplicații 5G.” GSMA Thrive este un eveniment online, găzduit de Asociația GSM, care atrage atenția multor jucători din industrie și a altor spectatori online.

Guo a subliniat că, în timpul pandemiei, valoarea socială a aplicațiilor TIC a fost mai mare ca niciodată. Aplicațiile dezvoltate pe baza 5G, AI, cloud și big data au jucat un rol semnificativ în timpul pandemiei, de exemplu, în educația la distanță, lucrul de acasă și divertisment. Aceste aplicații au permis oamenilor să supraviețuiască carantinei plictisitoare la domiciliu. Consultațiile de la distanță în spitalele de teren au rezolvat punctele nevralgice ale resurselor medicale temporare, iar aplicații precum verificările de temperatură și monitorizarea pandemiei au ajutat efectiv la limitarea răspândirii virusului. 

Guo a confirmat că Huawei va susține în permanență standardele deschise și colaborative și organizațiile din industrie în eforturile lor de a proteja o industrie globală unificată a comunicațiilor. Colaborarea globală este esențială pentru combaterea cu succes a virusului, indiferent dacă este vorba de sectorul medical sau de comunicații. Participarea proactivă, consultările extinse și implicarea incluzivă a furnizorilor globali, a institutelor de cercetare și a asociațiilor din industrie vor facilita mai bine dezvoltarea standardelor tehnologice, promovând în același timp dezvoltarea durabilă a industriilor și a economiei globale în general. Cele 11 recomandări de reglementare pentru susținerea conectivității lansate de Asociația GSM promovează colaborarea în combaterea pandemiei și determină răspunsuri mai rapide și mobilizarea mai eficientă a resurselor.

Guo și-a exprimat convingerea că, la fel ca electricitatea în urmă cu 100 de ani, TIC se extinde la fiecare industrie la scară largă, devenind un factor cheie al dezvoltării sociale și generând multiple valuri de dividende tehnologice pentru toate industriile. Astăzi, 5G se dezvoltă foarte rapid. Există deja 81 de rețele comerciale 5G în întreaga lume, susținând 72% din PIB-ul mondial și 9 milioane de utilizatori 5G și permițând tot felul de stiluri de viață digitale. Cu ajutorul 5G, multe industrii sunt rapid digitalizate. 5G a fost utilizat pe scară largă în sectoare precum divertisment, călătorii de afaceri, servicii medicale, minerit, porturi și producție. Aplicațiile 5G de succes sunt acum reproduse la scară largă în cadrul industriilor. Utilizând capacitățile sale în domenii precum rețele, cloud, AI și dispozitive, Huawei va continua să colaboreze cu partenerii săi pentru a-și ajuta clienții să valorifice potențialul uimitor al 5G.

Huawei este un furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente.

Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi, are 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative