Update articol:
Ioan Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS

Ioan Bendei demisionează din funcţia de administrator al RCS & RDS SA

digi communications

Consiliul de administrație al filialei DIGI COMMUNICATIONS N.V.  din România, RCS & RDS S.A., a fost informat pe 5 decembrie 2019 cu privire la demisia domnului Ioan Bendei (Vicepreședinte și administrator executiv în cadrul consiliului de administrație), care a decis, din motive personale, să renunțe la poziția deținută în cadrul Consiliului de administrație al RCS&RDS. Demisia a fost înregistrată marți, 5 februarie 2019, dată începând cu care domnul Ioan Bendei nu va mai deține o poziție de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS.

Consiliul de administrație al RCS&RDS va convoca Adunarea Generală a Acționarilor (A.G.A.) RCS&RDS pentru a desemna un nou membru în cadrul consiliului de administrație. Până la decizia finală a A.G.A. societățîi RCS&RDS, Dan Ioniță (40 de ani), director financiar al RCS&RDS și al Societății, va fi cel de-al cincilea membru al consiliului de administrație al RCS&RDS, cu mandat interimar.

Din Consiliul de Administrație al RCS&RDS mai fac parte Serghei Bulgac (Președinte), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte), Mihai Dinei (membru neexecutiv) și Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Societatea îi mulțumește domnului Ioan Bendei pentru aportul consistent la dezvoltarea RCS&RDS. Prin eforturile sale, alături de echipa de administratori ai RCS&RDS, această societate a ajuns una dintre cele mai dinamice companii antreprenoriale din România și liderul pieței locale de servicii de cablu tv și internet. Ioan Bendei (61 de ani) a fost Vicepreședinte și administrator executiv în cadrul RCS&RDS, parcursul sau profesional fiind legat de înființarea și evoluția RCS&RDS pe piață românească.

Ioan Bendei a fost condamnat la 4 ani închisoare cu executare, în dosarul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1, în care fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

 

Digi Communications consideră “ca fiind profund injustă, incorectă și neîntemeiată” decizia Tribunalului București, în dosarul RCS&RDS și o va ataca cu apel

 

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (28/11/2022)

Disponibilitatea versiunii in limba romana a Raportului Anual pentru 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Finalizare proces fuziune Greenfiber Intl. SA-Greentech SA,detineri indirecte

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/11/2022)

Document informare - alocare actiuni

ROPHARMA SA (RPH) (28/11/2022)

Hotarari AGA O & E 28.11.2022

ROMCARBON SA (ROCE) (28/11/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014