Update articol:

Isar reacţionează la discursul Guvernatorului: “Şi Isărescu mă citeşte că, altfel, nu ar şti ce spun”

Nu ştiu de ce e mirat domnul Isărescu că  domnul Vâlcov citeşte ceea ce scriu atâta timp cât şi domnul Guvernator Isărescu mă citeşte cu atenţie şi repetitiv, în condiţiile în care ştie cu exactitate despre ceea ce vorbesc, a reacţionat, în această după amiază, economistul Lucian Isar, la afirmaţiile guvernatorului BNR Mugur Isărescu.      

Şeful Băncii Centrale  a lansat în această dimineaţă un atac violent la adresa lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, acuzându-l pe acesta din urmă că nu se comportă ca un economist, prezintă informații trunchiate şi nu citeşte cum trebuie rapoartele BNR.

Mugur Isărescu a spus a spus despre Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă: „Nu citeşte rapoartele de inflaţie, măcar unul din cele 60-70, ci observ că citeşte numai din Piperea şi Isar. Acestea sunt singurele lui lecturi. Ce putem să facem cu acest individ? (…) Avem de discutat câteva lucruri introduse în mod repetat de consilierul pe probleme economice al premierului. Ne creează probleme de credibilitate. Are acest obicei de a lua 2-3 cifre dintr-o parte și de a le pune în altă parte. Unele sunt greu de digerat…”

Este de notorietate faptul că există un război mediatic  între guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi economistul Lucian Isar.    

Mugur Isărescu, atac la Darius Vâlcov: „Nu citeşte măcar un raport, citeşte numai din Piperea şi Isar” (în curs de actualizare)

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (07/05/2021)

Contracte cu valoare peste 10% din cifra de afaceri

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:12 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera