Update articol:

Jurnaliștii Libertatea Mihai Toma și Cătălin Tolontan – prezenți azi la DIICOT, unde sunt audiați în calitate de martori, după plângerea formulată de primarul Daniel Băluță

Jurnaliștii Libertatea Mihai Toma și Cătălin Tolontan sunt prezenți azi la DIICOT, unde sunt audiați în calitate de martori, după plângerea formulată de primarul Sectorului 4 Daniel Băluță. Acesta îi acuză de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi şantaj, fiind reclamat faptul că s-ar fi încercat deturnarea unei licitaţii prin publicarea unor articole în presă.

Cătălin Tolontan a scris pe Facebook: “Jurnaliștii Libertatea Mihai Toma și Cătălin Tolontan sunt prezenți la DIICOT, unde au fost chemați ca martori, după plângerea formulată de primarul Daniel Băluță.
Primarul sectorului 4 Daniel Băluță s-a considerat lezat de articolele publicate în Libertatea și a cerut la Judecătoria Sectorului 2 ștergerea articolelor despre el, pedepsirea ziariștilor la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și condamnarea lor penală, către DIICOT.
Cea mai recentă acțiune a primarului Daniel Băluță este cea către DIICOT. Surse din Primăria Sectorului 4 au relatat că „el a făcut plângere penală la adresa mai multor jurnaliști, de la mai multe publicații, pe ideea că aceștia s-au organizat împotriva lui și că se simte presat și șantajat”. Nu cunoaștem încă, cu certitudine, despre ce alte publicații e vorba.
Din partea Libertății, plângerea penală a politicianului PSD către procurori îi vizează pe ziariștii Mihai Toma și Cătălin Tolontan”.
Potrivit ziarului “Libertatea”, primarul Daniel Băluţă a introdus în decembrie 2020 o acţiune în instanţă la Judecătoria Sectorului 2 împotriva Ringier România, compania care editează acest cotidian, şi a ziariştilor Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan. Primarul a considerat că ziarul a publicat “o serie de articole cu caracter defăimător”.

BVB | Știri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (29/09/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017(R) 05.05.2023_29.09.2023

CEC 2028 EURO (CECRO28E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25E) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023

CEC BANK SA (CECRO25) (29/09/2023)

Modificare calendar financiar 2023