Update articol:

Listarea publică a PROCESIO pe SeedBlink începe astăzi; obiectivul este de a obţine 500.000 de euro de la investitori

Compania preconizează să ajungă la venituri de 200 de milioane de euro și o evaluare de peste un miliard de euro în 2027

 
PROCESIO, platformă ce are la bază tehnologia No-Code, dezvoltată de compania Ringhel, începe astăzi listarea publică pe SeedBlink. Obiectivul rundei publice este de a obține din partea investitorilor 500.000 de euro care să ajute PROCESIO să accelereze creșterea globală. Tichetele de investiție pornesc de la 2500 de euro, iar investitorii doritori trebuie să aibă cont pe SeedBlink. În etapa dedicată investitorilor recurenți SeedBlink, PROCESIO a obținut 150.000 de euro.

Recent, compania a lansat versiunea privată a platformei PROCESIO, la nivel internațional, urmând ca lansarea publică să aibă loc în iulie 2021. Conform obiectivelor fondatorilor, PROCESIO ar urma să ajungă la venituri recurente de peste 1,8 milioane euro în 2022 și aproape 200 milioane euro în 2027, an în care evaluarea s-ar ridica la peste 1 miliard de euro.

Până în acest moment s-au investit în PROCESIO peste 500.000 de euro, în cei doi ani de dezvoltare a tehnologiei. La noua rundă de finanțare fondatorii vor participa, în aceleași condiții ca și ceilalți acționari, cu o sumă de 50.000 de euro.
 
“Ne-a bucurat interesul manifestat de investitori în cadrul etapei dedicate investitorilor recurenți SeedBlink. Acum runda este deschisă tuturor investitorilor de pe platformă și orice pasionat de tehnologia no-code poate beneficia de oportunitatea de a fi parte din echipa care va duce PROCESIO la nivel global în următorii ani”, spune Mihai Dârzan, fondator & CEO Ringhel, compania ce dezvoltă PROCESIO.
 
Fiecare companie, indiferent de specificul ei, se confruntă zilnic cu sarcini repetitive pe care le rezolvă manual. Fie că vorbim despre operațiuni, activități de marketing, servicii clienți, facturare sau dezvoltarea afacerii, toate departamentele au de-a face cu provocări legate de managementul timpului. PROCESIO este platforma care le vine în întâmpinare, permițând utilizatorilor să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare cu rapiditate și flexibilitate.

Indiferent de abilitățile de dezvoltare software ale unei persoane, PROCESIO permite tuturor utilizatorilor să proiecteze și să construiască procese automate. Angajații unei companii din orice domeniu pot astfel să folosească platforma atât individual, cât și în echipă, pentru a dezvolta software și pentru a automatiza procesele din cadrul companiei.
 
PROCESIO elimină necesitatea proiectării și implementării unor arhitecturi software complicate și scalabile. Viziunea echipei PROCESIO este însă mult mai amplă: platforma va deveni soluția naturală pentru construirea de software, fiind la îndemâna tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor tehnice, permițându-le să coopereze fără probleme.
 

Fondată în anul 2020, PROCESIO este o platforma (PaaS) ce are la bază tehnologia No-Code, dedicată atât persoanelor tehnice, cât și profesioniștilor non-tehnici. Platforma se focusează pe colaborarea echipelor, este ușor de utilizat și ajută în dezvoltarea eficientă a programelor software calitative. PROCESIO permite integrări ample, cu funcții care oferă mai multă flexibilitate pentru automatizarea proceselor de business.
PROCESIO este un produs marca Ringhel, o companie de software cu clienți din zona companiilor mari, cum ar fi EoN, Engie, CEZ, Lukoil, MET, dar și mulți alții, și cu experiență extinsă în automatizarea completă a proceselor de business.

SeedBlink este platforma de investiții în start-ups de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punct din punct de vedere al sumelor tranzacționate și al numărului de investitori. Compania își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbina vizibilitatea adusă de crowdsourcing, flexibilitatea business angels și expertiza VC într-o platformă online.
Comunitatea în plină expansiune a SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de selecția de startup-uri din tehnologie fondate de echipe pasionate, cu idei inovatoare, impact social real și potențial de scalare internațională.