Update articol:

Lucian Bode a primit pentru luna decembrie 2021 o factură de 1700 de lei pentru energie și gaze naturale: ”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie”

Bode Sursa foto: Facebook

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat ieri că a primit facturi totale de 1.700 de lei pentru luna decembrie pentru energie și gaze naturale, în condiţiile în care în septembrie a plătit ”trei sute şi ceva de lei”.

”M-am uitat cu îngrijorare la factura pe luna decembrie”, a afirmat ministrul, precizând că stă în chirie, iar proprietarul este persoană juridică şi nu va beneficia de compensare.

„Da, mi-a venit factura la energie. Eu stau în chirie aici. M-am uitat și eu pe luna septembrie. Aveam undeva (energie electrică, gaze naturale) la 300 și ceva de lei.

Cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe decembrie: undeva la 1.700 de lei am avut energie și gaze naturale. Menționez faptul că contractul este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică, așadar speranțele mele de a beneficia proprietarul de compensare sunt zero”, a spus Lucian Bode, în cadrul unei conferințe de presă.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative