Update articol:

Lucian Bode: Colaborarea dintre Direcția Generală Anticorupție și Direcția Națională Anticorupție este un pilon solid al luptei împotriva corupției

România a înregistrat progrese evidente în privința luptei anticorupție și această realitate este una dintre marile realizările ale ultimilor ani, a declarat Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Lucian Bode a spus: “De 20 de ani, DNA este simbolul luptei împotriva corupției, instituția fanion care a câștigat încrederea cetățeanului prin profesionalism și integritate.

Ministerul Afacerilor Interne a fost, este și va rămâne un partener pe care DNA se poate baza. Polițiștii judiciari detașați de la MAI la DNA reprezintă un segment important al instituției, un corp profesional fără de care activitatea DNA ar fi mult mai dificilă, dacă nu chiar imposibilă.

De asemenea, colaborarea dintre Direcția Generală Anticorupție, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, și Direcția Națională Anticorupție este un pilon solid al luptei împotriva corupției.

Eforturile DNA, alături de instituțiile partenere, au o contribuție esențială la transformarea țării noastre într-un partener serios și credibil pentru statele europene.

România a înregistrat progrese evidente în privința luptei anticorupție și această realitate este una dintre marile realizările ale ultimilor ani.

În continuare, structurile Ministerului Afacerilor Interne vor contribui activ la îndeplinirea obiectivului comun de a manifesta toleranță zero față de încălcarea legii și față de corupți!

Este important să conștientizăm la toate nivelurile societății că această luptă nu este doar una a instituțiilor statului. Respingerea fenomenului corupției este reacția unei societăți mature care înțelege că democrația se construiește pe respectul față de lege și pe corectitudine.
Succes pe mai departe în activitate și să vă păstrați renumele care v-a consacrat!”

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (07/12/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 5-6 decembrie si finalizare etapa 1

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (07/12/2022)

Notificare Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare de actiuni emise de CHIMCOMPLEX