Update articol:

Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august

cilacu Sursa foto: Facebook.com
Moțiunea de cenzură se va vota luni – 31 august, a anunţat acum câteva minute preşedintele PSD Marcel Ciolacu.
 
Acesta a adăugat: “Guvernul Orban trebuie să plece!!!”    
 

Moțiunea de cenzură „Guvernul PNL – De la Pandemie la pande-mită generalizată” a fost depusă săptămâna trecută. „Am depus moțiunea de cenzură împotriva celui mai dezastruos guvern pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani. În loc să vină cu soluții pe care toți românii le așteptau, guvernul Orban a devenit factorul agravant al pandemiei. Rezultatul îl vedem cu toții – au scăpat total de sub control pandemia, au distrus economia și au prăbușit nivelul de trai al românilor”, declara atunci Marcel Ciolacu.

În această dimineaţă, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, la Craiova, că PSD are blat cu PNL, motiv pentru care social-democraţii “fug cu moţiunea prin Parlament”, iar în teritoriu PNL nu face opoziţie, pentru a plăti sprijinul primit la nivel central.

“Să îi întrebaţi zi de zi (pe social-democraţi, n.red.) de ce au votat Guvernul Orban şi să îi întrebaţi zi de zi de ce fug cu moţiunea. Acum PSD fuge cu moţiunea prin Parlament, de nu am mai găsit-o. Noi, cei de la Pro România, tot vrem să votăm moţiunea şi PSD-ul fuge cu moţiunea de cenzură. De ce este rău acest blat, ca orice blat de altfel? Pentru că e împotriva intereselor oamenilor”, a spus Ponta  într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai afirmat că Pro România era necesar ca partid, pentru că în PSD lucrurile au mers într-o direcţie greşită.

 

 
 

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (08/03/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 01.03 - 05.03 2021

Erste Group Bank AG (EBS) (08/03/2021)

Notificare - detineri > 4%

MedLife S.A. (M) (08/03/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 1-5 martie 2021