Update articol:

Ciolacu: Am hotărât depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august

Foto Facebook Foto Facebook

PSD a decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august. “Am hotărât astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură în luna august”, a spus Ciolacu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

„La baza moțiunii va sta Carta neagră a guvernării PNL. PSD nu are majoritate în Parlament, chiar dacă președintele minte că are. În afară de USR, care nu se știe dacă e la guvernare sau în opoziție, toate partidele sunt în opoziție. A, mai este și PMP, care e la guvernare”, a declarat Ciolacu.

Referitor la acuzaţiile preşedintelui Iohannis potrivit cărora social-democrații ar fi de vină pentru creșterea numărului de cazuri de coronavirus, Marcel Ciolacu a spus: 

„Am înțeles problema pe care o are Iohannis după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei și a crizei economie din România. Ceea ce nu am înțeles este obsesia președintelui Iohannis de a găși vinovați în alte parte decât în datele și statisticile oficiale. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul sau a pierdut controlul total în gestionarea pandemiei și a crizei economice. Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat, cum reiese din controlul Curții de Conturi, și de a împărți funcții. Aveam de-a face cu un guvern cu credibilitate zero. Prim-ministrul Orban să spună dacă poate organiza alegeri și poate deschide școlile în luna septembrie”.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL