Update articol:

MedLife: O nouă facilitate de credit sindicalizat

Sindicatul de bănci este format din Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale și Banca Transilvania

Consiliul de Administrație MedLife a semnat o facilitate de credit sindicalizat
cu Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale și Banca Transilvania, pentru refinanțarea facilităților existente, prelungirea perioadei de finanțare, rearanjarea termenelor și condițiilor aferente, precum și pentru majorarea limitei de finanțare până la un prag de aproximativ 66 de
milioane de euro.

Limita suplimentară de credit de 10 milioane euro va fi sub forma unei facilități la termen și va fi folosită de MedLife, împreună cu alte lichidități proprii ale companiei, pentru eventuale noi oportunități de achiziții în piață.
Sindicatul de bănci este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal, agent de facilitate și de garanți și finantator, BRD Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania, în calitate de aranjori și finanțatori. Creditul finanțat de către bănci are ca scop principal dezvoltarea programului de achiziții.

“Ne propunem să rămânem activi pe piața de achiziții, am dovedit că suntem un partener de încredere și de cursă lungă pentru fondatorii companiilor, de aceea pentru anul care vine analizăm câteva tranzacții, pentru a alătura
grupului nostru noi entități și parteneri de calibru, posibil și din afara țării”, a declarat Mihai Marcu, CEO și Președinte al MedLife.

CA MedLife a fost autorizat și delegat pentru acest demers în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor, ce a avut loc în data de 8 octombrie 2018.
Totodată, un alt punct de discuție pe ordinea de zi AGEA a făcut referire la împuternicirea Consiliului de Administrație al Societății să decidă oferirea acțiunilor proprii MedLife către actuali sau foști angajați sau actuali sau foști membri ai conducerii filialelor (numiți Destinatarii Programului), care au și calitatea de
acționari/asociati ai acestor filiale (companii din grup, unități medicale), în schimbul acțiunilor deținute de Destinatarii Programului în filiale.
Oferirea de acțiuni MedLife către Destinatarii Programului în schimbul acțiunilor/părților sociale deținute de aceștia în filialele MedLife vizează alinierea la nivel de grup, dar și concordanța cu strategia de achiziții, care recunoaște și încurajează contribuția fondatorilor filialelor la activitatea integrată a grupului MedLife.

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (19/07/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ALRO S.A. (ALR) (19/07/2024)

Trading Update T2 2024

LONGSHIELD INVESTMENT GROUP S.A. (SIF4) (18/07/2024)

Inregistrare reprezentanti permanenti al Longshield Investment Group SA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (18/07/2024)

Neintrunire cvorum AGA O & E 18.07.2024