Update articol:

MedLife vrea să aloce 20 milioane euro pentru continuarea programului de achiziții în țară și străinătate

Prospectăm și testăm piață permanent și avem în acest moment discuții cu 5-6 operatori din România și cu alți 2-3 din Ungaria și sperăm că în perioada următoare să concretizăm câteva tranzacții”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife Group

 

Consiliul de Administrație MedLife își propune majorarea limitei de credit cu 15 milioane de euro. Potrivit reprezentanților companiei, la această majorare se vor adaugă alte lichidități proprii ale companiei, până la valoarea totală de 20 milioane de euro, obiectivul principal al acestei acțiuni fiind dezvoltarea programului de achiziții și extinderea națională și internațională.

Sindicatul de bănci pentru accesarea creditului este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal, agent de facilitate și de garanti și finanțator, BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania, în calitate de aranjori și finanțatori.

“Am reușit să ne îmbunătățim marjele și acest lucru ne permite să creștem sustenabil și, totodată, să asigurăm raportul optim dintre datoria netă și profit. Scăderea gradului de îndatorare ne încurajează să ne îndreptăm către acționari pentru a solicită creșterea liniilor de finanțare în vederea reluării achizițiilor în România, Ungaria, dar și în țările învecinate unde vedem o piață importantă de creștere. Prospectăm și testăm piață permanent și avem în acest moment discuții cu 5-6 operatori din România și cu alți 2-3 din Ungaria și sperăm că în perioada următoare să concretizăm câteva tranzacții”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife Group.

AGA pentru majorarea limitei unui credit sindicalizat până la un prag maximal de 90 milioane de euro

Consiliul de Administrație al societății MED LIFE convoacă ADUNAREA GENERALĂ  EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR în data de 23.07.2019, având următoarea ordine de zi:

1.      Autorizarea Consiliului de Administrație al Societății, pentru a:

A.    negocia cu Banca Comercială Română S.A, precum și cu alte entități care vor participa la finanțare împreună cu Banca Comercială Română S.A., termenii și condițiile majorării limitei de credit acordate în baza Contractului de facilitate de Credit Sindicalizat încheiat la data de 31 octombrie 2018, între Med Life S.A., Bahtco Invest S.A., Accipiens S.A. și Policlinica De Diagnostic Rapid S.A., în calitate de Împrumutați Originali și Banca Comercială Română S.A., în calitate de Agent și Împrumutător, BRD – Groupe Societe Generale S.A., Raiffeisen Bank S.A. și Banca Transilvania în calitate de Imprumutatori, până la un prag maximal de 90 milioane Euro, prelungirea duratei de rambursare ale facilităților existente, rearanjarea termenelor și condițiilor aferente, modificarea garanțiilor;

B.    negocia cu Banca Comercială Română S.A, precum și cu alte entități care vor participa la finanțare împreună cu Banca Comercială Română S.A. termenii și condițiile aderării la Contractul de Credit ca împrumutați a următoarelor societăți făcând parte din grupul de societăți al Societății: (i) Clinica Polisano SRL; (ii) Dent Estet Clinic SA; (iii) Genesys Medical Clinic SRL; (iv) Centrul Medical SAMA SA;

C.    negocia: (i) structura de garantare a obligațiilor asumate de către Societate și ceilalți Împrumutați în baza Contractului de Credit, inclusiv prin asumarea obligațiilor solidare de garantare între fiecare dintre Societate și Împrumutați, pentru întreagă suma acordată în baza Contractului de Credit; precum și (ii) termenii și condițiile contractelor de ipotecă prin care se vor garanta obligațiile de rambursare ale finanțării acordate în baza Contractului de Credit.

MedLife Group a încheiat primul trimestru din 2019 pe o direcție ascendentă, anunțând o cifra de  afaceri consolidată pro-formă în valoare de 224,9 milioane lei aferentă acestei perioade, în creștere cu 27,6% față de aceeași perioada a anului trecut. 

BVBStiri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (22/06/2021)

OMV Petrom intra pe piata de comercializare a gazelor naturale lichefiate

BRK Dow Turbo Long 33150 (BKDOWTLC2) (22/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 22 si 23 Iunie 2021

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (22/06/2021)

Hotarare CA - constituirea comitetelor consultative

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (22/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014