Update articol:
Financial Intelligence – partener media al emisiunilor MentorUP

 MentorUP – o nouă serie de emisiuni suport #live marca BiziLIVE TV, pentru antreprenori, freelanceri și profesioniști

*Financial Intelligence este partener media al emisiunilor MentorUP, realizate de BiziLIVE TV și va transmite emisiunile live pe pagina de Facebook Financial Intelligence.

Echipa BiziLIVE TV își continuă misiunea de a sprijini antreprenorii și mediul de afaceri. Această criză a lovit mai multe industrii, dar cu precădere zona de evenimente de business și networking, turism și servicii. Acest aspect a limitat interacțiunea fizică între antreprenori și, evident, a scăzut identificarea de noi oportunități de business, potrivit unui comunicat de presă al BiziLive TV.

MentorUP este cel mai nou format BiziLIVE TV, care își propune să ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.

Este primul format #live din România, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea și implementarea corectă a strategiilor pe timp de criză, reducerea nivelului de risc în luarea deciziilor, explorarea opțiunilor și modalitați de concentrare a energiei pentru creșterea profitului și consolidarea echipei, se arată în comunicat.

Echipa BiziLive TV: ”Mentorii noștri sunt oameni de afaceri cu experiență, care sunt dispuși să ofere timp, suport si know how, pentru a susține comunitatea de afaceri locală. Aceștia provin dintr-o gamă variată de industrii și înțeleg de ce este nevoie pentru ca o afacere să prospere”.

Mentorii emisiunii sunt: Monica Cadogan – CEO VIVRE DECO, Andy Szekely –  Coach & Trainer | Fondator Bootcamp University și Aliz Kosza|The Business Mentor, fost CEO al MOL şi al Orkla Foods.

Mentoring-ul pentru afaceri se dovedește a fi una dintre cele mai eficiente forme de sprijin pentru antreprenori. Prin intermediul emisiunii, participanții pot fi ghidați în luarea deciziilor dificile, rezolvarea de provocări ale crizei actuale și pot fi motivați să-și dorească să atingă niveluri mai ridicate de performanță, promit realizatorii emisiunii.

Cei care doresc să participe și să fie mentorați, se pot înregistra pe formularele de înregistrare oficiale oferite de BiziLIVE TV.

Mai multe detalii și noutăți descoperiți în secțiunea dedicată emisiunii: https://www.bizilive.ro/mentorup/

 

 

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022

E-mini S&P 500 TURBO LONG 0.01/ 3,350/3,450 (EBSPTL48) (03/10/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 03 si 04 Octombrie 2022

TERAPLAST SA (TRP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 septembrie - 30 septembrie 2022

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica