Update articol:

Ministerul Apărării al Rusiei: Informațiile difuzate de autoritățile românești despre reținerea unor nave cu tehnică rusească sunt false

 

Ministerul Apărării al Rusiei neagă informațiile autorităților românești despre o pretinsă blocare și reținere a navelor cu tehnica blindată rusească care urma să ajungă în Serbia.

 

“Ministerul Apărării al Rusiei nu a expediat niciun fel de nave pentru transportarea tehnicii militare pe Dunăre în Serbia. Toate declarațiile despre asemenea livrări și o pretinsă “reținere” de către partea românească a transportului rusesc cu blindate sunt niște minciuni”, se spune în comunicatul instituției, citat de RIA Novosti, potrivit Sputnik.  

În același timp, Ministerul Apărării subliniază că “exportul producției cu destinație militară din Federația Rusă în Serbia a fost efectuată strict în conformitate cu dreptul international, în cadrul cooperării militare și tehnice bilaterale. Toate livrările au fost efectuate în conformitate cu condițiile contractului și în termenii conveniți de cele două părți”.

Actualizare: România a blocat un transport cu blindate rusești destinate Serbiei (vezi reacţia MAE)

 

BVBStiri BVB

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (20/09/2021)

Convocare AGA O & E 28(29).10.2021

JUDETUL TIMIS (TIM28) (20/09/2021)

Plata cupon 42, rambursare rata principal 42 si calcul rata dobanda pentru cuponul 43

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (20/09/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 13 - 17 septembrie 2021