Update articol:

Ministerul rus al Apărării declară că armata rusă nu a lansat lovituri cu rachete și artilerie asupra orașelor ucrainene: Nimic nu amenință populația civilă

Rusia Sursa foto: pixabay.com

Forțele Armate Ruse nu au lansat lovituri cu rachete sau artilerie asupra orașelor ucrainene, a declarat Ministerul Apărării pentru RIA Novosti.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat în discursul adresat rușilor în această dimineață că a decis asupra unei operațiuni militare speciale în Donbass. Șeful statului a menționat că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, dar Moscova va depune eforturi pentru demilitarizarea acesteia.

Rusia vizează cu arme de înaltă precizie infrastructura militară a Ucrainei, apărarea aeriană şi forţele aeriene cu arme de înaltă precizie şi nu atacă oraşele ucrainene, potrivit agenţiei ruse de presă RIA care citează joi Ministerul Apărării de la Moscova.

Nimic nu amenință populația civilă, a asigurat Ministerul Apărării.

Kievul a declarat că Moscova a lansat un atac la scară largă asupra Ucrainei, centrele de comandă militară din mai multe oraşe fiind lovite de rachete, potrivit Reuters. 

Ucraina şi-a închis întreg spaţiul aerian ca răspuns la operaţiunea militară rusă din Donbas, a informat televiziunea publică joi dimineaţă devreme, citată de agenţia DPA.

 

Presa ucraineană şi CNN raportează explozii în mai multe oraşe, printre care Kiev, Kramatorsk, Mariupol și Odesa

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative