Update articol:

Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului, şi Laura Dragotă, fost consilier în MFP, propuşi în consiliul de administraţie al Transgaz

Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului, şi Laura Dragotă au fost propuşi în consiliul de administraţie al Transgaz, potrivit surselor noastre.

În luna februarie, liberalul clujean Mircea Abrudean a fost numit în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu. Mircea Abrudean afost prefect de Cluj din 2019 şi până în 2021.

Alt nume propus de SGG este Laura Raluca Alina Dragotă care este director general adjunct – Direcţia Generală Politic Publice, strategii şi control intern managerial din cadrul SGG. A fost director de cabinet/consilier personal cabinet secretar de stat în Ministerul Finanţelor, ministrul al finanţelor era Florin Cîţu.

La începutul lunii aprilie, Statul român, acţionarul majoritar al Transgaz, a anunţat că vrea să numească doi membri provizorii, pentru patru luni, în Consiliul de Administraţie.

Statul român, acţionarul majoritar al Transgaz, vrea să numească doi membri provizorii, pentru patru luni, în Consiliul de Administraţie

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative