Update articol:

Niculae Havrileț, Secretar de Stat MEEMA: Operatorii sunt pe teren și remediază orice probleme care apar în zona distribuției de energie electrică

Operatorii sunt pe teren și remediază orice probleme care apar în zona distribuției de energie electrică, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei.

Niculae Havrileț, Secretar de Stat MEEMA, a spus: ”În ultima perioadă condițiile meteo au fost nefavorabile cu temperaturi scăzute, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Totodată, din cauza vitezei vântului au existat unele probleme în zona distribuției de energie electrică, dar au fost gestionate cu profesionalism de către operatori. Le mulțumim celor care se asigură ca totul să fie funcțional și apreciem eforturile tuturor operatorilor licențiați care au făcut față condițiilor nefavorabile, asigurând continuitatea alimentării consumatorilor finali cu energie și gaze naturale”.

Săptămânal, Transelectrica și Transgaz, în calitate de operatori ai sistemelor naționale de transport energie, respectiv gaze prezintă rapoarte privind starea rețelelor și a capacităților de producție energie și gaze naturale în cadrul Comandamentului de Iarnă coordonat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, sub conducerea Secretarului de Stat Niculae Havrileț. De asemenea, la nivelul structurilor administrative, reprezentanții OD care fac parte din comandamentele județene de Situații de Urgență au fost și sunt în permanență în legătură cu autoritățile locale.

 

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

DAFORA SA (DAFR) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

ROMCAB SA (MCAB) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/02/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020