Update articol:

Novak Djokovic câştigă procesul cu guvernul din Australia şi poate participa la Australian Open

Novak Djokovic a câştigat procesul cu guvernul din Australia şi poate participa la Australian Open, potrivit deciziei instanţei, citată de presa internaţională.

Curtea Federală din Australia a anulat luni decizia Commonwealth-ului de a anula viza lui Djokovic și a ordonat eliberarea acestuia din detenția pentru imigranți în 30 de minute. Judecătorul Anthony Kelly a anulat anularea vizei lui Djokovic, declarând că decizia de anulare a vizei acesteia este nerezonabilă.

Potrivit deciziei instanţei, lui Novak Djokovic, numărul 1 mondial, i se va permite să rămână în Australia și să i se restituie pașaportul.

Cu toate acestea, ministrul imigrării din Australia ar putea folosi în continuare puterea personală pentru a anula viza. Guvernul australian și-a exprimat disponibilitatea de a anula viza și de a-l reține pe Djokovic, așa că Runda 2 urmează în curând, potrivit jurnaliştilor străini.

În instanţă, reprezentanţii tenismanului sârb au susţinut că sportivul a fost testat pozitiv la Covid la sfârşitul lunii trecute şi că Djokovic a respectat toate regulile sanitare anti-covid australiene. În plus, avocaţii au spus că sportivul a oferit autorităţilor de pe aeroport toate documentele care i-ar fi permis să participe la turneul de Grand Slam de la Melbourne.

 

 

BVB | Știri BVB

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Stadiu litigiu Alro - Consiliul Concurentei

ALRO S.A. (ALR) (14/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)