Update articol:

Orban: Nu este importantă vârsta preşedintelui PNL; pe mine nu mai pot să mă întineresc, pentru că asta e viaţa

Ludovic Orban Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că nu este importantă vârsta viitorului preşedinte al liberalilor, ci ce concepţii are, adăugând nu se mai poate întineri, pentru că “asta e viaţa”.

“Nu este importantă vârsta preşedintelui PNL, ci cine este, ce concepţii are, ce face preşedintele PNL. Eu pe mine nu mai pot să mă înnoiesc, să mă întineresc, pentru că asta este natura, asta e viaţa. Ceasul ticăie şi nu pot să merg decât spre senectute, înainte, nu pot să merg înapoi, dar voi menţine aceeaşi deschidere a PNL spre tineri de valoare, spre tineri care vor între-adevăr să intre în viaţa publică, care vor să îşi asume răspundere în comunităţile locale, la nivel judeţean, la nivel naţional, chiar dacă unii dintre cei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a spus Orban, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se consideră un politician cu vechime, în contextul în care urmează ca în toamnă să fie alegeri pentru o nouă conducere a PNL, potrivit Agerpres.

El a adăugat că a adus deja “un suflu nou în PNL”.

“Dacă vă uitaţi, faţă de momentul în care am fost ales preşedinte al PNL au apărut foarte multe feţe noi în spaţiul public care au ocupat funcţii publice, de la Siegfried Mureşan, dau exemple şi din tabăra lui Florin (Florin Cîţu – n.r.), Cristi Băcanu, de la Violeta Alexandru până la Pavel Popescu. La ora actuală, dacă ne uităm la grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor, cred că este cea mai mică medie de vârstă şi grupul care cuprinde cei mai mulţi tineri pe care i-a avut vreodată PNL în Parlament. Mai mult decât atât, am fost curajos şi am susţinut candidatura foarte multor tineri la funcţiile de primar şi mulţi dintre ei au şi câştigat”, a afirmat Orban.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie