Update articol:

Petiţieonline.com: “Succesul excepţional al Simonei Halep impune măsuri urgente: să redăm tenisului românesc Arenele BNR!

Președintele Klaus Iohannis a decis luni să îi acorde jucătoarei de tenis Simona Halep, câștigătoarea turneului de mare șlem de la Wimbledon, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler

 

Succesul excepţional al Simonei Halep impune măsuri urgente – să redăm tenisului românesc Arenele BNR, susţin semnatarii unei petiţii online, care solicită  autorităților, centrale și locale, să ia toate măsurile legale și organizatorice pentru ca Arenele BNR să revină sportului, sub numele Campionii Tenisului Românesc.  

“Simona Halep a reconfirmat, în mod strălucit, prin victoria entuziasmantă de la Wimbledon, calitatea excepțională a școlii românești de tenis. Școală care a dat, de-a lungul ultimilor 50 de ani, campioni care au reprezentat ambasadori de excepție ai României în lume”, potrivit site-ului petitieonline.com. 

Simona Halep, Ilie Năstase, Ion Țiriac și Virginia Ruzici sunt exponenții cei mai cunoscuți ai unor generații de sportivi de excepție, care au adus lacrimi de bucurie în ochii românilor. 

Pe lângă refacerea terenului central, acolo ar trebui organizat și un muzeu al tenisului românesc, care s-ar constitui, fără îndoială, inclusiv într-un punct de atracție turistică pentru străinii care vizitează Bucureștiul, mai spu semnatarii petiţiei.  

Președintele Klaus Iohannis a decis luni să îi acorde jucătoarei de tenis Simona Halep, câștigătoarea turneului de mare șlem de la Wimbledon, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

”Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale. 

Deputatul PMP Robert Turcescu a venit cu propunerea ca  ”Arenele BNR” să fie rebotezate cu numele ”Arenele Simona Halep”, iar cu această ocazie acestea să fie dărâmate și construit un adevărat complex dedicat tenisului. 

Fostul jurnalist a scris: «”Arenele BNR” ar putea fi rebotezate „Arenele Simona Halep” chiar de mâine. Şi tot de mâine ar trebui dărâmate şi reconstruit acolo un adevărat complex sportiv pentru tenis şi numai pentru tenis!»

Robert Turcescu: „Arenele BNR să fie rebotezate Arenele Simona Halep şi să fie reconstruit acolo un adevărat complex sportiv pentru tenis”

 

La începutul acestui an, Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au pierdut procesul intentat Băncii Naţionale a României, cei trei sportivi dorind reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv. Tribunalul Bucureşti a găsit cererea acestora ca fiind „lipsită de interes”. Ţiriac a depus chiar și petiții oficiale la mai multe instituții ale statului, în care se contestă dreptul de proprietate asupra bazei din Cotroceni.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021