Update articol:

Popescu Piedone a bătut plama cu PSD : Se va forma o majoritate PPUSLPSD în Consiliul local Sector 5

Sursa foto: facebook.com/Popescu.Piedone

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat marţi că se va forma o majoritate PPUSL – PSD în Consiliul local al sectorului, adăugând că va discuta şi cu alte formaţiuni politice care “doresc să colaboreze în interesul cetăţenilor”.

“Având în vedere că PSD are numărul cel mai mare de consilieri în cadrul Consiliului local Sector 5, am ales să discut primii cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în cadrul Consiliului local. Ne-am expus părerile reciproc, atât eu, cât şi domnul Marcel Ciolacu, Consider că discuţiile s-au încheiat. Pot să vă spun că se va forma o majoritate PPUSL-PSD în cadrul Consiliului local sector 5”, a declarat Popescu Piedone, la finalul unei întâlniri cu conducerea PSD.

El a adăugat că a pus “câteva condiţii”.

“Am pus câteva condiţii referitoare la formarea acestui consiliu: fără politică, singura politică a cetăţeanului, în interesul cetăţeanului Sectorului 5. Urmează să desemnăm în perioada următoare viceprimarii, dar voi discuta în continuare şi cu celelalte formaţiuni politice care doresc să colaboreze în interesul cetăţenilor şi nu doar în interes politic”, a adăugat primarul ales.

Ciolacu, după întâlnirea cu Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5: Am discutat despre majoritate

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că a discutat la sediul partidului cu primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre formarea unei majorităţi în Consiliul local, precizând că Piedone nu va intra în PSD.

“Am discutat despre majoritate”, a afirmat Ciolacu, la finalul întrevederii.

Întrebat dacă Piedone va intra în PSD, Ciolacu a spus: “Nu. Am vorbit despre majoritate. Dânsul face parte dintr-un alt partid, conform legii. Eu o să respect legile, în comparaţie cu mulţi. Ne cunoaştem de mult timp şi am avut o discuţie telefonică şi ne-am văzut”.

Liderul PSD a menţionat că a discutat şi va continua întâlnirile cu liderii de filiale pe tema listelor la parlamentare, existând deja judeţe unde listele s-au închis.

“O să aveţi o surpriză plăcută. De exemplu, la Ialomiţa, toate propunerile sunt până în 42 de ani”, a adăugat Ciolacu.

BVB | Știri BVB

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

KMGI Informare de presa 06 iulie 20022

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (06/07/2022)

Semnare acord cumparare proiect fotovoltaic - Vulturu

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (06/07/2022)

Convocare AGAE din 19(22) august 2022

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/07/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.0/99.35/102.35 (EBWTITL75) (06/07/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 06 si 07 Iulie 2022