Update articol:

Primarul Radu Mihaiu anunță că a sancționat din nou clubul Bamboo: Suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că reprezentanții clubului Bamboo ar fi repornit activitatea, fără să obțină o autorizație de funcționare.

Acesta a scris: “Rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greșit.
Azi, în ciuda sancțiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitatea fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu și-au scos autorizație de funcționare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei.

Cum e și normal, instituțiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile și au fost confiscate veniturilor ilicite obținute de operatorul economic în perioada suspendării activității comerciale.

În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locație cu atât de mult potențial nu se investește corect și nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate.

E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere”.

Activitatea clubului Bamboo a fost suspendată la finalul lunii martie, după ce a organizat o petrecere într-un cort construit fără autorizație pe un sit arheologic protejat, a scris, pe Facebook, Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu.

Clubul Bamboo a fost închis în 29 martie 2021 pentru 30 de zile, alături de altele două: Loft şi Casa Di David.

Activitatea clubului Bamboo, suspendată (primar); DSP a suspendat activitatea și pentru clubul Loft și restaurantul Casa di David (actualizare)

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022