Update articol:
DUPĂ MESAJELE CĂTRE BNR,

PSD transmite mesaje pe Facebook către serviciile de informaţii

Facebook Facebook

Partidul Social Democrat (PSD) a iniţiat în acest an campanii inedite pe Facebook. 

După ce a transmis către BNR mesaje în urma creşterii euro în raport cu leul,    https://financialintelligence.ro/un-nou-mesaj-pe-facebook-al-psd-pentru-bnr-daca-nu-exista-cauze-naturale-atunci-cresterea-euro-nu-poate-fi-decat-artificiala/  ,

acum PSD transmite mesaje pe Facebook către serviciile de informaţii şi către populaţie.  

Mesajul PSD sună cam aşa: “MAI MULȚI BANI PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR, MAI PUȚINI PENTRU PRACTICILE NESĂNĂTOASE ALE SERVICIILOR. Decizia politică de ieri a PSD a fost de a pune copiii și sănătatea înaintea serviciilor secrete, care în ultimii ani s-au ocupat mai mult de protocoalele secrete ilegale decât de apărarea securității naționale. Dacă își vor restrânge activitatea strict la atribuțiile prevăzute în lege se vor descurca foarte bine cu mai puțini bani, iar diferența poate fi transferată la programele naționale de sănătate pentru copii”.

Comitetul Executiv al PSD a decis, ieri, să taie din banii alocați serviciilor secrete, iar aceștia să meargă la programe de sănătate pentru copii.

 

 

 

Un nou mesaj pe Facebook al PSD pentru BNR: „Dacă nu există cauze naturale, atunci creşterea euro nu poate fi decât artificială”