Update articol:

Radu Oprea, reacție la declarațiile lui Alexandru Muraru de a anula principiul rotației premierilor: “Îi propun să fie mai degrabă îngrijorat că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh”

Ştefan-Radu Oprea/ Sursa Facebook

PSD reacționează la declarațiile liderului PNL Iași, Alexandru Muraru, potrivit căruia “a schimba premierul cu un an înainte de alegeri în plin conflict la marginea graniţelor României nu ar fi un semnal bun”, purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, spunând că afirmațiile liberalului reprezintă doar o fumigenă care să îl scape pe liderul PNL de problemele avute în plan local.

Radu Oprea a scris pe Facebook: “La Iași, președintele PNL, Alexandru Muraru, este într-o situație grea, cazurile penalilor Chirică și Alexe îi dau mari bătăi de cap. Greu să explice ieșenilor că partidul pe care îl reprezintă nu este nici Chirică și nici Alexe, că doar sunt pe funcții alese sub sigla PNL.

În încercarea de a scăpa din încercuire, dl. Muraru creează fumigene la București. Brusc îl preocupă soarta guvernării incepând cu primăvara anului viitor.

Îi propun dlui. președinte al filialei PNL Iași să fie mai degrabă îngrijorat de știrile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh.

Scumpirea majoră a prețului la gaze și energie este principala cauză de creștere a inflației care erodează veniturile tuturor românilor. Aici așteaptă cetățenii soluții, iar PSD a venit cu propunerea concretă a reglementării prețurilor pentru că este evident că actuala schemă de plafonare nu poate tempera creșterea prețurilor.

Haideți să ne concentrăm pe soluții și nu pe scenarii. PSD a intrat la guvernare pentru a susține cetățenii și economia în aceste momente dificile, nu pentru jocuri și declarații politicianiste”.

Alexandru Muraru: A schimba premierul cu un an înainte de alegeri în plin conflict la marginea graniţelor României nu ar fi un semnal bun; PSD ar putea accepta menţinerea lui Nicolae Ciucă în funcţia de premier (News.ro)

 

BVB | Știri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative

CEMACON SA (CEON) (30/09/2022)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.09.2022