Update articol:
Astăzi, la ora 12.00 - Şedinţă tensionată la PSD

UPDATE: Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu – excluşi din PSD

UPDATE:  Senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu, au fost excluşi luni din partid în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

La finalul şedinţei, Marian Neacşu a anunţat că vor face contestaţie.

Adrian Ţuţuianu consideră această decizie ca fiind una nedreaptă, care sancţionează un delict de opinie.

….

UPDATE:  Dragnea a venit cu două valize la şedinţa CExN.  “Am adus gogoși Rise Project”, a spus Dragnea. Din a doua valiză, șeful PSD a scos “dosarele” lui Iohannis.

”Eu sunt din Teleorman. Am găsit în fundul curții o valiză. Să vedem ce avem aici. Dosarul 01, achiziția frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul numărul 02, retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor Grupului Etnic German, dosarul 03, promovarea procurorilor care i-au închis dosarele, dosarul 04 – declarații mincinoase despre banii încasați din chirii, dosarul 05 – închirierea căminului de bătrâni de la FDGR, dosarul 06 – presiuni asupra unui judecător Curtea Constituţională.

Liviu Dragnea râde de noi

Liviu Dragnea râde de noi. VEZI AICI https://goo.gl/qCRTNFLasă un mesaj pentru șeful PSD!

Publicată de Realitatea.NET pe Luni, 5 Noiembrie 2018

Hopa, mai avem și câteva stickuri care încă nu au ajuns la DNA. Aceste două valize vi le las dvs.  Le puteți studia, fotografia”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat despre “valiza” legată de Tel Drum, Dragnea a replicat: “E o gogoașă, nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează”.

În opinia lui Dragnea, așa-numitele dezvăluiri Rise Project sunt “o minciună care să acopere scandalul domnului Lazăr”.

Cine a înscenat acest lucru?, l-au întrebat jurnaliștii.

“Regizorul!”, a răspuns președintele PSD.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că urmează o şedinţă ”neplăcută”, dar necesară,  în cadrul căreia se va propune încheierea perioadei în care ”colegi de partid au uneltit, au negociat, pentru ca Guvernul PSD să pice”.

Astăzi dimineaţă, înainte de ședința CEx, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat în biroul său din Parlament cu peste zece lideri de organizaţii social-democrate.

…………….

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a declarat înainte de începerea ședinței CEX a PSD că a văzut ”că sunt colegi care sunt inflamați.”

Întrebat la Parlament dacă este adevărat că va fi dat afară din PSD de Liviu Dragnea la Comitetul Executiv de luni, alături de Marian Neacşu, Ţuţuianu a arătat că nu ştie despre acest lucru. Dacă va fi exclus, Ţuţuianu spune că nu va pleca din PSD: Sigur că am sprijinul colegilor şi rămân membru al PSD. (…) Am văzut că sunt colegi mai inflamaţi, am văzut alţii care îndeamnă la calm, vom vedea cum se desprinde din cadrul CExN. Nu plec nicăieri, nici în alt partid, nu plec nici don PSD atâta timp cât am sprijinul colegilor din organizaţia Dâmboviţa şi ai colegilor care sunt semnatari ai scrisorii”.

………………

Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru astăzi, la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, la sala grupului social-democraţilor.

Vineri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma că la şedinţă se va discuta în principal subiectul propunerilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară şi pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului, nu şi despre remanierea guvernamentală.

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat, aseară,  că vor fi două Comitete Executive ale PSD, unul politic şi unul pentru remaniere, spunând că luni are loc cel politic. Întrebată dacă vor fi excluderi, ea a spus: “Este foarte posibil”.

 

 

Dragnea: Propunerile ASF şi CNA pentru CExN-ul de săptămâna viitoare, nu remanierea guvernamentală

 

Surse din PSD susţin că, astăzi, conducerea partidului va trece şi la execuții împotriva rebelilor din partid. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că va avea loc ”o discuţie serioasă, bărbătească, aplicată”, precizând că va cere lămuriri de la Adrian Ţuţuianu în urma declaraţiilor făcute despre membrii partidului.

O parte din liderii județeni PSD s-au exprimat deja  pentru aplicarea unor sancțiuni în CExN de luni pentru vicepreședintele Adrian Țuțuianu și secretarul general Marian Neacșu, pentru președintele organizației județene PSD Călărași, Ciprian Pandea, precum și pentru președintele organizației județene PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

În cazul lui Țuțuianu și Neacșu, pesediştii au avansat varianta excluderii din partid, în timp ce pentru Pandea și Mocioalcă, propunerile au fost ca aceștia să fie schimbați din fruntea organizațiilor județene pe care le conduc şi  să rămână doar membri ai partidului.

 

UPDATE: Moţiunea împotriva lui Dănuţ Andruşcă – respinsă

 

Întrebată şi dacă există persoane din partid cu care preşedintele PSD nu mai poate colabora, Lia Olguţa VasilescuVasilescu a spus: “Nu este vorba de preşedintele PSD dacă mai colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Adică nu putem să fim şantajaţi din propriul nostru partid, de colegi care, dacă sunt supăraţi că au pierdut o funcţie… “.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, aflată pe lista contestatarilor din PSD, nu va participa la şedinţă, fiind în vizită oficială la Madrid.

 

 

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (31/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - S2 2022

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (31/01/2023)

Incetarea temporara unei parti substantiale a activitatii societatii

Sphera Franchise Group (SFG) (31/01/2023)

Raport auditor S2 2022 - art. 108 Legea 24/2017 (R)

TERAPLAST SA (TRP) (31/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - S2 2022

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (31/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) S2 2022