Update articol:

Şeful poliției: Trei civili uciși în atacul de la Viena

Ţinta atacatorilor nu ar fi fost sinagoga din Viena, ci o terasă din apropiere. Ţinta atacatorilor nu ar fi fost sinagoga din Viena, ci o terasă din apropiere.

Cel puţin trei civili (doi bărbați și o femeie) au fost uciși şi alți 14 au fost răniți, din care șase sunt în stare gravă, în atacul de aseară din centrul Vienei, ministrul austriac de interne spunând că a fost comis de simpatizanţi ai Statului Islamic, a declarat marți șeful poliției din Viena, potrivit Reuters.

Ministrul austriac de Interne Karl Nehammer a spus că mai mulți autori suspectați de acest atac sunt liberi, numind atacatorii „puternic înarmați și periculoși”.

 

„Am adunat mai multe unități ale forțelor speciale care sunt acum în căutarea presupușilor teroriști”, a declarat Nehammer pentru ORF.

Karl Nehammer a mai spus: “Este cea mai grea zi pentru Austria după mulți ani. Avem de-a face cu un atac terorist a cărui intensitate nu am mai experimentat-o în Austria de foarte mult timp.”

Cancelarul Kurz și ministrul de interne Nehammer au făcut apel la populație să rămână acasă, dacă este posibil. Pericolul nu a fost încă evitat.

Cancelarul Kurz a cerut și restului populației să urmărească știrile și cel puțin să evite centrul orașului.

 

 

Atac armat în Viena (video) -actualizare: Ministrul de interne Karl Nehammer confirmă: „A fost un atac terorist”

 

 

BVBStiri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (23/07/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/07/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (23/07/2021)

Prelungire credit overdraft - Dendrio Solutions

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/07/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGA 11.08.2021