Update articol:

Smartphone-urile vivo, disponibile din luna iulie 2021 în oferta magazinelor Flanco, Altex și Media Galaxy

vivo, al 5-lea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, își extinde rețeaua de parteneri de distribuție în România. Din data de 21 iulie, produsele vivo sunt disponibile pentru achiziție în rețeaua online a distribuitorului Flanco, iar din data de 26 iulie, în magazinele online Altex și Media Galaxy, potrivit unui comunicat de presă.

Încă de când am făcut primul pas pe piața din România, în februarie anul acesta, feedback-ul din partea partenerilor și consumatorilor a fost unul foarte bun. Colaborarea cu distribuitorii Flanco, Altex și Media Galaxy a venit ca un pas firesc în dezvoltarea noastră în România.”, a spus Erik Zhu, CEO, vivo Romania.

Portofoliul local de produse vivo cuprinde modelele mid-range din gama Y – Y72 5G, Y70, Y20s, Y11s, dar și smartphone-urile recent lansate, flagship-ul realizat în colaborare cu compania ZEISS pentru tehnologia de imagistică – vivo X60 Pro, și noul vivo V21 5G, smartphone-ul cu tehnologie de top pentru camera selfie. Acestea sunt acum disponibile pentru achiziție în magazinele eMag, Flanco și Altex și Media Galaxy, se mai arată în comunicat.

  • vivo este clasat în top 5 al brandurilor globale de smartphone-uri în trimestrul II din 2021, potrivit Canalys

vivo este clasat în top 5 al brandurilor globale de smartphone-uri în trimestrul II din 2021, potrivit Canalys

Conform celor mai recente date Canalys, vivo s-a clasat pe locul cinci în livrările globale de smartphone-uri, cu o cotă de piață de 10% în al doilea trimestru al anului 2021, în creștere cu 27% față de anul trecut[1]. Cifrele trimestriale de la Canalys au indicat faptul că vivo a menținut un ritm puternic de creștere pentru a rămâne printre primele cinci branduri în privința livrărilor globale de smartphone-uri în ultimul an[2], au anunțat reprezentanții vivo, într-un comunicat de presă.

Mizând pe un management local al business-ului și pe înțelegerea culturii locale, vivo se străduiește să obțină performanțe impresionante pe măsură ce compania continuă să se extindă pe tot globul. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în peste 50 de țări și regiuni și este iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, mai anunță comunicatul.

[1] Sursă: Canalys preliminary estimates (sell-in), Smartphone Analysis, July 2021

[2] Sursă: Canalys estimates (sell-in shipments), Smartphone Analysis, April 2021; Canalys estimates (sell-in shipments), Smartphone Analysis, January 2021; Canalys estimates (sell-in shipments), Smartphone Analysis, October 2020

  • vivo  – al doilea brand de smartphone-uri 5G din lume, conform Strategy Analyticsvivo

Potrivit unui comunicat de presă, vivo a devenit al doilea brand de smartphone-uri 5G cu cea mai rapidă creștere la nivel global în primul trimestru al anului 2021, crescând cu 62% trimestrial, la 19 milioane de unități livrate, în timp ce piețele principale ale smartphone-urilor 5G vivo sunt China și Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Strategy Analytics[1]. Ca un fervent susținător al evoluții tehnologiei 5G, vivo a făcut progrese remarcabile în adoptarea standardelor 5G și în tehnologiile de bază, angajându-se să ofere utilizatorilor o gamă tot mai mare de modele smartphone cu tehnologie 5G și cu o experiență îmbunătățită 5G.

[1] Sursă: Strategy Analytics, 16 iunie 2021

BVB | Știri BVB

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/05/2024)

Acord cu BT vanzare pachete actiuni detinute la BRD Pensii

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (28/05/2024)

Hotarari AGOA & AGEA 28.05.2024

CONDMAG S.A. (COMI) (28/05/2024)

Completare Raport anual 2023 - Raport audit, Raport in format ESEF

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (28/05/2024)

Grupul BT acord pentru achizitia BRD Pensii