Update articol:

Surse: Daniel Apostol va fi directorul Direcției comunicare al ASF, de la 1 septembrie

Jurnalistul Daniel Apostol, cu o experiență de peste 28 de ani în  zona economică, va fi directorul Direcției comunicare al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de la 1 septembrie, potrivit surselor noastre.

Daniel Apostol, MBA, a activat ca director editorial la Revista lunară „Economistul”, director editorial al cotidianului „Jurnalul”, director editorial al „ClubEconomic.ro”, fondator și director editorial al revistei Business Europe-China. A fost realizatorul Jurnalului de Economie la A3, director editorial, jurnalist senior și gazdă a seriei ProfitLive de pe ProfitTV.

Din ianuarie 2017, activează ca director Afaceri Externe al FPPG (Federaţia Patronală de Petrol şi Gaze), a fost secretar general și purtător de cuvânt al ROPEPCA în perioada 2015-2018, jucând  un rol cheie în activităţile de public affairs ale industriei de petrol şi gaze.   

Este consultant în strategii de comunicare corporativă, formator de comunicare și PR.

Daniel Apostol este fondatorul programului de dezbateri adresat antreprenoriatului românesc, “România Durabilă”, o serie de conferințe publice și evenimente de afaceri, și este vicepreședinte al Asociației de Studii și Prognoze Economico-Sociale din România, ASPES.

Îi urăm  mult succes în activitate, mai ales în cea de la ASF!  

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022