Update articol:

Takeda Europa de Est se asociază cu MedUniverse pentru a lansa o strategie digitală de implicare a profesioniștilor din domeniul sănătății

  • Takeda va extinde parteneriatul său actual cu MedUniverse pentru a acoperi toate cele 14 țări din Europa de Est în care Takeda desfășoară operațiuni

Compania bio-farmaceutică Takeda a anunțat că își va extinde actualul parteneriat cu MedUniverse AB. După colaborarea de succes dintre Takeda Croația și MedUniverse din ultimii 5 ani, parteneriatul va fi prelungit și extins pentru a acoperi toate cele 14 țări din Europa de Est în care Takeda desfășoară operațiuni: România, Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia , Lituania, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia și Slovenia.

În vederea accelerării accesului pacienților la medicamente inovative, Takeda, în parteneriat cu MedUniverse, va lansa o strategie digitală de implicare a profesioniștilor din domeniul sănătății care va include tactici de comunicare orientate către practică în baza unor cazuri clinice cu pacienți virtuali. În plus, utilizarea platformei MedUniverse va oferi informații valoroase asupra activității acestora, relevante pentru oportunități viitoare de transmitere a mesajelor importante privind aderența la tratament a pacienților.

După ce am folosit cu succes în Croația platforma MedUniverse, aceasta este o continuare firească a parteneriatului nostru, în vederea acoperirii întregii regiuni din Europa de Est. Acest pas ne va permite să analizăm lacunele de informații cu privire la portofoliul nostru de produse de pe diferite piețe, ceea ce va duce la o îngrijire medicală și mai bună a pacienților”, a declarat Jiri Smejkal, director Takeda Europa de Est.

MedUniverse și-a exprimat de asemenea încântarea privind semnarea unui contract pe termen lung cu Takeda Europa de Est pentru utilizarea platformei sale digitale interactive in scopul informării si educării profesioniștilor din domeniul sănătății.

Suntem încântați că Takeda Europa de Est consideră MedUniverse drept cel mai bun partener pentru implicarea colaboratorilor săi – profesioniștii din domeniul sănătății – prin intermediul platformei noastre digitale. Faptul că Takeda Croația lucrează în platformă de câțiva ani pentru implicarea acestora nu e doar o veste bună pentru compania noastră, ci va duce în cele din urmă la îmbunătățirea vieților pacienților”, a declarat Anna Omstedt, Director General MedUniverse.

 

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/10/2020)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

COMPA S. A. (CMP) (27/10/2020)

Solicitare completare ordine de zi AGAE 12-13.11.2020 - versiunea in engleza

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/10/2020)

Documente suport AGOA & AGEA din 26.11.2020

TERAPLAST SA (TRP) (26/10/2020)

Raport trimestrul 3 2020