Update articol:
Reacție la anunțul lui Ludovic Orban despre impozitarea IT-iștilor

Traian Băsescu: “Ludovice, dacă te pui cu taxele pe ei, fetele şi băieţii aceştia au câte un scaun şi un calculator pe care într-o noapte le iau sub braţ şi au plecat în alte zări pentru că partea esenţială, creierul, este la purtător

Traian Băsescu a reacționat în această seară la anunțul lui Ludovic Orban despre impozitarea IT-iștilor, spunând că aceștia au câte un scaun şi un calculator pe care într-o noapte le iau sub braţ şi au plecat în alte zări pentru că, partea esenţială, creierul, este la purtător.

Fostul președinte a scris: “Ludovice, te rog nu-l înlocui pe Dragnea !
Ţi-a dat ţie prin cap să impozitezi salariaţii din industria IT.
Ludovice, datorită importanţei acestei categorii de specialişti, veniturile lor n-au fost impozitate nici în perioada de criză economică.
Acest lucru a făcut ca toate marile companii IT din lume să dezvolte în România mari centre de cercetare, de realizare programe industriale, centre regionale de mentenanţă etc, etc. absorbind integral forţa de muncă specializată produsă de toate marile universităţi ale ţării.
Ludovice, în afară de un imens prestigiu adus ţării, această industrie, concentrată în câteva blocuri de birouri din România, generează o contribuţie la PIB care, în curând, va egala contribuţia întregii agriculturi autohtone.
Ludovice, dacă te pui cu taxele pe ei, fetele şi băieţii aceştia au câte un scaun şi un calculator pe care într-o noapte le iau sub braţ şi au plecat în alte zări pentru că, partea esenţială, creierul, este la purtător.
Ludovice, ţara nu mai suportă încă un Dragnea care le ştia pe toate atât de bine încât, prin Legea Redevenţelor şi prin celebra OUG 114, a reuşit să alunge investitorii şi a blocat începerea investiţiilor pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră. Nu vrei tu să laşi industria IT în pace şi să promiţi că abrogi cele două acte normative care lovesc cumplit economia românească?
Ludovice, nu te lăsa ameţit de aburii victoriei la europarlamentare că rişti să-ţi pierzi permisul de conducere.
PS – în UE, deficitul de specialişti IT este de 1 milion de oameni”.

 

Rareș Bogdan, reacție la anunțul lui Ludovic Orban despre impozitarea IT-iștilor: „E extrem de riscant, pentru că avem o mulțime de creiere care au plecat”

 

 

Alexandru Petrescu: PNL nu se dezice, propune tăierea salariilor IT-iștilor

 

 

Ludovic Orban (Mediafax): Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni