Update articol:

Ucraina: Nicio ‘scurgere de date personale’ în atacul cibernetic (serviciile de informaţii)

cybersecurity atac cibernetic Sursa Pixabay

Nicio “scurgere de date personale” nu a fost constatată imediat după atacul cibernetic împotriva unor site-uri guvernamentale în Ucraina, au anunţat serviciile de informaţii ale ţării, asigurând că paginile vizate vor fi restabilite în scurt timp, relatează vineri France Presse, potrivit Agerpres.

“Mesaje provocatoare au fost afişate pe paginile de start ale acestor site-uri, dar conţinutul site-urilor nu a fost modificat şi nu a avut loc nicio scurgere de date cu caracter personal, conform informaţiilor disponibile”, a declarat SBU într-un comunicat de presă.

“O mare parte din resursele guvernamentale care au fost afectate au fost deja restabilite şi restul vor fi accesibile din nou foarte curând”, adaugă SBU.

Potrivit acestor servicii, autorităţile au suspendat de asemenea funcţionarea altor site-uri guvernamentale, “pentru a împiedica răspândirea atacurilor” şi pentru “a localiza problema”.

La rândul său, Uniunea Europeană condamnă atacul cibernetic comis vineri împotriva mai multor site-uri guvernamentale ucrainene şi îşi mobilizează toate mijloacele pentru a ajuta Kievul, a anunţat la Brest (vestul Franţei) şeful diplomaţiei europene, citat de AFP.

“Am convocat o reuniune de urgenţă a ambasadorilor comitetului politic şi de securitate al UE pentru a vedea cum putem acţiona şi ce asistenţă tehnică să oferim Ucrainei”, a precizat Josep Borrell, care conduce o reuniune informală a miniştrilor de externe din UE la Brest.

Un atac cibernetic masiv lovește site-urile web ale guvernului ucrainean, pe fondul tensiunilor din Rusia

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (28/01/2022)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) Semestrul II-2021

MedLife S.A. (M) (28/01/2022)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - S2 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (28/01/2022)

Autorizare Fondul Proprietatea in calitate de Fond de Investitii Alternative

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/01/2022)

Convocare AGEA pentru data de 21 martie 2022

VRANCART SA (VNC) (28/01/2022)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) - Tranzactii raportate in S2 2021