Update articol:

Un elev din clasa a V-a din Texas a câștigat 3.200 USD din acțiunile GameStop, cumpărate cu 6 USD în 2019

Un elev din clasa a V-a din Texas care a primit 10 acțiuni GameStop de la mama sa acum doi ani tocmai a obţinut un profit mărişor, potrivit New York Post.

Nina Carr a plătit 6 dolari pentru fiecare acțiune pe care i-a dăruit-o fiului său Jaydyn în 2019, a informat San Antonio Express-News.

Miercuri, ei au vândut acțiunile cu aproape 3.200 de dolari.

Cei doi au fost prinşi în mijlocul furtunii create de forumiștii Reddit pe bursele americane, când valoarea acțiunilor GameStop a crescut spectaculos, și au acționat rapid.

„Telefonul meu se oprea, pentru că am GameStop pe lista mea de urmărire”, a spus Nina despre vizionarea creșterii acţiunilor comerciantului de jocuri video săptămâna aceasta, adăugând: „Încercam să-i explic lui Jaydyn că acest lucru este neobișnuit. L-am întrebat: ” Vrei să rămâi sau să vinzi? ”

Tânărul de 10 ani a vândut – și a spus că intenționează să investească 1.000 $ din câștig, posibil în hub-ul de jocuri online Roblox, restul de bani rămânând în contul său de economii.

„Trebuie să-l învăț că nu poate cumpăra orice, trebuie să studieze indicii bursieri”, a declarat mama lui, recunoscând că ar fi trebuit să cumpere și pentru ea niște acțiuni în 2019.

„Îl voi lăsa să câștige”, a spus ea.

Politico: Frenezia din jurul GameStop declanșează cel mai intens control al Washingtonului de pe Wall Street în mai bine de un deceniu

 

BVB | Știri BVB