Update articol:

Valerian Vreme, membru CA la Radicomunicații: Procesul de revocare a directorului general al SN Radicomunicații, Eugen Brad, nu s-a oprit

Procesul de revocare a directorului general al SN Radicomunicații, Eugen Brad, continuă, Consiliul de Administrație va analiza în zilele următoare clauzele din contractul de mandat și va lua o decizie, ne-a declarat domnul Valerian Vreme, membru în CA la Radicomunicații.

Reacția domnului Vreme vine după ce Marian Murguleț, președintele CA Radicomunicații, ne-a declarat că membrii CA au constatat că există o eroare de procedură la schimbarea lui Eugen Brad ca director general la SNR, pentru numirea lui Dragoș Preda.

Valerian Vreme ne-a declarat: “Procesul de revocare a directorului general al SN Radicomunicații, Eugen Brad, nu a fost dus până la capăt, dintr-o eroare, dar nu s-a oprit. Acesta se află în continuare pe agenda Consiliului de Administrație al SN Radicomunicații, ajustând rigurozitatea  cu care ar fi trebuit să fie tratată această problemă.

În ședința din 20 mai  nu a fost prezentat Consiliului  de Administrație contractul de mandat al domnului Brad. Consiliul de Administrație a avut acces la acest contract de mandat abia zilele  acestea, astăzi în speță l-am avut și oficial pe hârtie, în față, și în funcție de clauzele din contract Consiliul de Administrație va lua o decizie în zilele următoare”.

Referitor la unele informații din piață potrivit cărora, în contractul de mandat al domnului Brad se specifică o sumă de 390.000 de lei (circa 80.000 de euro) la care ar avea dreptul Brad este înlocuit fără concurs conform OUG 109/2011, sau că ar expirat în martie contractul de mandat al domnului Brad, Valerian Vreme a declarat: “Eu nu vă pot spune nimic despre el că este un contract confidențial”.

 

Marian Murguleț: Membrii CA au constatat că există o eroare de procedură la schimbarea lui Eugen Brad ca director general la SNR, pentru numirea lui Dragoș Preda

 

BVB | Știri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.00/70/73 (EBWTITL70) (26/11/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 29 Noiembrie si 2 Decembrie 2021