Update articol:

Viorica Dăncilă: PSD va merge înainte cu guvernarea țării

PSD va merge înainte cu guvernarea țării, a anunțat, pe Facebook, premierul Viorica Dăncilă, în contextul zvonurilor despre ieșirea ALDE de la Guvenare și, implicit a PSD.

Viorica Dăncilă a scris: “PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern.”

Surse Digi24: Și PSD ar putea să decidă ieșirea de la guvernare în ședința CEx din Kiseleff

Delegaţia permanentă a ALDE va vota ieşirea de la guvernare (surse)

BVBStiri BVB

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (17/05/2021)

Notificare Tradeville - Suspendare furnizare cotatii incepand cu ora 16:10

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (17/05/2021)

Stadiul conformarii cu prevederile Codului de Guvernanta Corporativa 17.05.2021

ALTUR S.A. (ALT) (17/05/2021)

Raport trim. I 2021 - versiunea engleza