Update articol:

Virgil Popescu: “Discuţie aplicată cu OMV Petrom, despre proiectele de investiţii; nu s-a pus problema că vor renunţa la exploatarea gazelor din Marea Neagră”  

Astăzi am avut cu o discuţie aplicată cu oficialii OMV Petrom, despre proiectele de investiţii pe care compania le are în ţara noastră, ne-a declarat Virgil Popescu,  ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. 

Domnia sa ne-a spus: “Alături de premierul Ludovic Orban am participat la o întâlnire de lucru cu o delegaţie a OMV Petrom. A fost o discuţie despre proiectele pe care OMV Petrom le are în România. Evident  că am atins şi subiectul legii offshore, dar poziţia mea a rămas aceeaşi – modificări la legea offshore nu se vor face decât în Parlament. Noi, Guvernul, nu lucrăm la vreun proiect de lege pentru modificarea Legii Offshore. Nu s-a pus problema că vor renunţa la exploatarea gazelor din Marea Neagră, a fost o discuţie foarte aplicată pe proiectele de investiţii pe care vor să le facă”.   

 

Concluziile Forumului „Importanța geostrategică și economică a Mării Negre în actualul context european”: Acum ori niciodată!  Un proiect de țară are nevoie de consens politic

 

  

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN, SDTS si EFSA

SOCEP S.A. (SOCP) (02/12/2020)

Corectia valorii dividendului brut per actiune

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (02/12/2020)

Semnarea unui contract de creditare: ProCredit Bank - Dendrio