Update articol:

Virgil Popescu, PNL: “Șeful Transelectrica a fost demis – o fărâmă de normalitate”

O fărâmă de normalitate, șeful Transelectrica a fost demis pentru impostură, pentru că și-a falsificat diploma, spune deputatuul PNL Virgil Popescu, adăugând: “Era o decizie NORMALĂ!

Însă vor rămâne multe întrebări la care trebuie să răspundă cei responsabili! Cum s-a putut să ajungă într-o funcție de conducere o persoană care a prezentat o diplomă FALSĂ de ABSOLVIRE?!

Conducerea companiei Transelectrica și ministrul Economiei Niculae Bădălău trebuie să ofere răspunsuri, în cel mai scurt timp!”

Consiliul de Supraveghere al Companiei a decis, având în vedere informațiile difuzate în presã în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, revocarea domnului Marius-Dãnuț CARAȘOL din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului, potrivit unui comunicat de presă. 

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numitã doamna Claudia-Gina ANASTASE.

 

Alexandru Macoveiciuc, purtător de cuvânt: Ministrul Economiei speră că actuala conducere Transelectrica va face pași rapizi pentru a consolida compania și se așteaptă ca planul de investiții să fie realizat, pe deplin

 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (26/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDMN si EFSA

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2020)

Participare si vot electronic la AGA din 26.11.2020

VES SA (VESY) (26/11/2020)

Informatii suplimentare privind operatiunile de capital social

ROMCAB SA (MCAB) (26/11/2020)

Depunere plan de reorganizare