Update articol:

Vladimir Putin şi președintele Republicii Africa de Sud, Cyril Ramaphosa, au subliniat importanța interacțiunii continue în cadrul BRICS

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin a avut astăzi o conversație telefonică cu președintele Republicii Africa de Sud, Cyril Ramaphosa, la inițiativa părții sud-africane.

Potrivit Kremlinului, “liderii au făcut schimb de felicitări cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a relațiilor diplomatice dintre Rusia și Africa de Sud și și-au reafirmat angajamentul de a dezvolta în continuare parteneriatul strategic bilateral, menționând, în special, disponibilitatea de a extinde cooperarea comercială, economică și umanitară, precum și eforturi comune de răspuns la COVID-19. Președinții au subliniat importanța interacțiunii continue în cadrul BRICS și în alte locuri internaționale”.

Kremlinul precizează că, la solicitarea lui Cyril Ramaphosa, președintele Rusiei a vorbit despre motivele și obiectivele operațiunii militare din Ucraina şi despre situația în ceea ce privește discuțiile cu reprezentanții autorităților ucrainene. Președintele Africii de Sud a susținut eforturile politice și diplomatice în curs. Vladimir Putin și Cyril Ramaphosa au convenit să-și continue contactele.

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative