Update articol:

Vot de susţinere pentru Florin Cîţu, în cadrul BPN al PNL. A fost mandatată echipa de negociere în coaliţie

* Florin Cîțu a discutat cu președintele Iohannis

 

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat vineri că a primit un vot de susţinere în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL şi că a fost mandatată echipa de negociere pentru şedinţa coaliţiei.

 

“A fost dat un vot de susţinere pentru Florin Cîţu în continuare şi, bineînţeles, am mandatat echipa de negociere pentru discuţiile de astăzi de la coaliţie: preşedintele PNL, alături de mine şi prim-vicepreşedinţi şi secretarul general. Aceasta este echipa mandatată pentru negociere, astăzi la ora 18.00”, a arătat Cîţu, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Parlamentului, după şedinţa BPN al PNL.

PNL nu își va da jos niciodată un Guvern, a spus vineri Florin Cîțu, care s-a declarat „foarte sigur” că va rămâne în continuare premier, în ciuda amenințărilor cu moțiunea de cenzură din partea USR PLUS, AUR și PSD.

De asemenea, el a spus că a discutat cu președintele Klaus Iohannis în aceste zile, nefăcând mai multe comentarii pe acest subiect.

  •  Cîţu: Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că şedinţa de guvern de la ora 16,00 va avea loc şi că prezenţa la aceasta demonstrează susţinere pentru dezvoltarea României.

“Dezvoltarea României este o prioritate pentru această coaliţie. Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României”, a arătat el în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Parlamentului, după şedinţa BPN al PNL.

Totodată, a sugerat varianta unei demisii de onoare pentru membrii Guvernului care ar depune o moţiune de cenzură.

“Şedinţa de guvern merge mai departe astăzi. (..) În momentul în care toţi am ieşit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea, care şi-a dat jos propriul guvern, atunci când depui moţiune împotriva propriului guvern poate că o demisie de onoare…”, a spus Florin Cîţu.

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021