Update articol:

William Xu, Huawei: Vom colabora cu Europa pentru crearea unei lumi inteligente

* Veniturile Huawei au ajuns la aproximativ 86 de miliarde de dolari americani, în primele trei trimestre ale anului 2019, în creștere cu 24,4% față de anul trecut

Credem că în următorii 20-30 de ani, vom intra într-o lume inteligentă, în care toate lucrurile pot simți, toate lucrurile sunt conectate și toate lucrurile sunt inteligente, a spus William Xu, Directorul Consiliului de Administrație, Președintele Institutului de Cercetări Strategice, Huawei, la cea de a șaptea ediție a evenimentului anual Huawei European Innovation 2019, la Paris. Acesta a adăugat: “În lumea inteligentă, toate lucrurile pot simți, iar senzorii vor transforma lumea fizică în semnale digitale; rețelele vor conecta toate lucrurile și toate datele vor fi online; iar aplicațiile alimentate cu big data și inteligență artificială vor face ca toate lucrurile să fie inteligente.

Aceste trei caracteristici se bazează pe TIC avansate. Infrastructura TIC, cum ar fi 5G, IoT și AI, vor fi temelia lumii inteligente.”

În opinia reprezentantului Huawei, colaborarea internațională deschisă va fi mai importantă ca niciodată în această lume nouă. Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (TIC) este fundamentul digital al tuturor celorlalte industrii. Huawei va folosi tehnologiile și produsele de ultimă oră pentru a sprijini Europa în construirea propriei infrastructuri digitale și să îi ajute pe partenerii europeni să mențină competitivitatea globală în industriile unde au un avantaj pe parcursul călătoriei digitale și inteligente a UE, a aratat William Xu.

În 2018, investiția totală a Huawei în R&D (n.r. Cercetare, Dezvoltare) a fost de 15 miliarde de dolari americani. Huawei a fost clasat în top 5 companii care investesc în cercetare la nivel global. În prezent, peste 80.000 de angajați reprezentând aproximativ 45% din personalul Huawei la nivel global, lucrează în cercetare și dezvoltare.

Veniturile Huawei au ajuns la aproximativ 86 de miliarde de dolari americani, în primele trei trimestre ale anului 2019, în creștere cu 24,4% față de anul trecut. În aceeași perioadă, marja profitului net a fost de 8,7%.

BVB | Știri BVB

MECANICA FINA SA (MECE) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (26/11/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

WTI Light Sweet TURBO LONG 1.00/70/73 (EBWTITL70) (26/11/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 29 Noiembrie si 2 Decembrie 2021