Update articol:

Ce a fost în spatele limbajului corporal al preşedinţilor Biden şi Putin în timpul întâlnirii de la Geneva

Patti Wood, expert în limbajul trupului, a explicat ce a fost în spatele limbajului corporal al preşedinţilor Joe Biden şi Vladimir Putin în timpul întâlnirii de la Geneva.

Ea a comentat, potrivit sputniknews.com: “Sunt câteva lucruri interesante – în strângerea de mână, Biden nu numai că a inițiat strângerea de mână, ci a atras atenția lui Putin, l-a chemat într-un fel. Nu numai că Biden a făcut asta, dar l-a ținut pe Putin în strângerea de mână. Deci strângerea de mână a zăbovit puțin – asta a fost ușor asemănător cu modul în care Trump ar face acest lucru, dar nu pentru a arăta puterea, dominarea cum făcea Trump, ci în schimb doar un semn de <hei, sunt încrezător>. Și în timpul strângerii de mână, Putin a privit departe, spre camerele de luat vederi în loc să se uite la Biden, fără a se angaja pe deplin în strângerea de mână.

Apoi, de asemenea, am avut o bucată de video mai lungă pe care am analizat-o. Biden stătea în poziția sa normală de șezut, atunci când se întâlnește cu liderii mondiali. Biden face de obicei o cruce de picior, cu piciorul încrucișat spre celălalt lider. Biden a făcut asta. Asta face în mod normal. Dar acum și-a încrucișat piciorul întorcându-l puțin pentru a arăta spre Putin. Acea răsucire a arătat efortul său suplimentar de a se concentra asupra lui Putin, de a se conecta cu el.

Putin stătea cu piciorul normal întins și degetele de la picioare îndreptate spre exterior. Aceasta este o poziție normală de așezare. Și asta indică <Sunt puternic. Ocup mai mult spațiu decât o persoana aşezată în mod normal>. Dar, din multe puncte de vedere, Putin are și el o stângăcie în poziţie, o relaxare în poziția de scaun pe care o are de obicei. Și asta arată un pic de sfidare – <am atât de multă putere și nu trebuie să stau drept>. Însă slăbiciunea era ceva mai jos, in limbajul corpului în partea de jos, iar capul îi era mai jos încât părea obosit, până la punctul în care părea epuizat. Și, în general, Putin nu a arătat prea multe, în filmările pe care le-am văzut, nu l-am văzut arătând multă energie și implicare cu Biden”.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022