Update articol:

CNCIR, cu prilejul Zilei de 1 Decembrie: Resursa umană reprezintă cea mai importantă valoare pe care o poate avea un stat

Ioana Timofte, CNCIR, 1 Decembrie, Sfantul Andrei, resursa umana Ioana Timofte, Directorul General al Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune

Ioana Timofte, Directorul General al Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune, susține, cu prilejul zilei de 1 decembrie, că resursa umană reprezintă valoarea cea mai importantă pe care o poate avea un stat și pe care acesta trebuie să o protejeze.

“Ziua de 1 Decembrie este nu doar o Sărbătoare Națională și un prilej pentru a ne onora eroii, cei care și-au sacrificat viața pentru România, ci reprezintă și un moment potrivit pentru a reflecta asupra valorilor pe care dorim să le protejăm în viitor. Acum, în aceste zile, în această perioadă în care ne confruntăm nu doar cu pandemia COVID-19, dar și cu o serie de reajustări sistemice în societate și economie, vedem clar că resursa umană reprezintă cea mai importantă valoare pe care o poate avea un stat, fiind și valoarea pe care avem cu toții datoria să o protejăm, pe măsura abilităților noastre, zi de zi. Retenția specialiștilor veritabili, dezvoltarea de noi profesioniști și identificarea locului corect pe care aceștia urmează să îl ocupe în cadrul unei companii reprezintă măsuri prin care vom avea nu doar o societate mai prosperă, dar și o țară mai sigură, din toate punctele de vedere”, a declarat Ioana Timofte.

Directorul General al CNCIR a continuat: “Avem nevoie de un plan de bătaie bine pus la punct, de o strategie națională pentru combaterea fenomenelor de brain-drain și de deprofesionalizare a industriei, fenomene care reprezintă adevărate amenințări la adresa securității economice și sociale ale unui stat. Sunt încrezătoare că odată cu reluarea activității după sărbătorile Sfântului Andrei și a Zilei Naționale, vom începe să facem fiecare ce și cât putem, pentru a ne îndeplini misiunea în acest sector al resurselor umane, pentru că nu ne mai permitem să așteptăm. Schimbări globale vor afecta și țara noastră și trebuie să fim pregătiți. Le doresc tuturor angajaților și colaboratorilor CNCIR să se bucure în siguranță de aceste sărbători”.

Citește și: OPINIE IOANA TIMOFTE, CNCIR: Inteligența articială și managementul resurselor umane

Despre bullshit jobs și bullshit management, o amenințare reală la adresa unei companii

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.03.2023-24.03.2023

CEMACON SA (CEON) (27/03/2023)

Notificare SSIF Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare CEMACON SA

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/03/2023)

Calendar financiar 2023 al Lion Capital SA (actualizat)

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/03/2023)

Notificare rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

MedLife S.A. (M) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023