1. EvenimentCYBERSECURITY
FORUM

 27 martie 2023
10:30 – 14:30

JW Marriott Bucharest
Grand Hotel
Salonul BC

LIVE pe Financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de Youtube Financial Intelligence.

 

2. Agenda


 • Cum ne protejăm de atacurile cibernetice, în contextul războiului din Ucraina  
 • Noile provocări din domeniul securității cibernetice în era Inteligenței Artificiale  
 • Cyberintelligence – vulnerabilități, riscuri și amenințări
 • Importanța tehnologiei 5G și riscurile pentru securitate legate de aceasta
 • Centrul European Cyber Security de la Bucureşti – oportunități pentru România
 • Securitatea sistemului financiar, în contextul dezvoltării monedelor digitale 
 • Vulnerabilitățile critice în telefonia mobilă
 • Măsurile luate de companii pentru protecția datelor
 • Cercetare-Dezvoltare în Cybersecurity
 • Asigurări pentru riscul cibernetic
 • Finanțarea digitalizării prin PNRR
 • Educația cibernetică

 

3. Speakeri


Sebastian BURDUJA
Ministrul cercetării, inovării
și digitalizării (mesaj video)

Iulian CHIFU
Consilier de stat
Cancelaria Prim-Ministrului (confirmat)

Vlad STOICA
Președinte
ANCOM (confirmat)

Anton ROG
Director General
Centrul Național Cyberint SRI (confirmat)

George-Cristian TUŢĂ
Președintele
Comisiei parlamentare speciale
pentru automatizare şi viitorul muncii din
Camera Deputaților (confirmat)

Andrei NICULAE
Vicepreședinte
Autoritatea pentru
Digitalizarea României (confirmat)

Manuela CATRINA
Adjunct al
Directorului DNSC (confirmat)

Yugo NEUMORNI
Președinte
CIO Council (confirmat)

Bogdan BALAZS
Global Deputy CTO
Atos (confirmat)

Pat MCCARTHY
Senior Security Adviser Cloud
AI and Data Governance
at the Cyber Security
Transparency Center in Brussels,
Huawei Global Security
and Privacy Office (confirmat)

Alexandru PETRESCU
Senior Vice President
BIG Cyber (confirmat)

Vladimir GHIȚĂ
CEO
FORT (confirmat)

Cătălina DODU
Vicepreședinte
ANIS (confirmat)

Călin RANGU
cofondator
CIO Council (confirmat)

Vasile BĂICULESCU
Managing Partner
Băiculescu și Asociații (mesaj video)

Moderator:
Ancuța STANCIU

Membru Fondator
Redactor Șef
Financial Intelligence

Moderator:
Adina ARDELEANU

Membru Fondator
Redactor Șef Adjunct
Financial Intelligence

 

4. Organizator


Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cybersecurity.

Într-o perioadă în care presa de calitate a devenit o raritate, o echipă de profesioniști în jurnalism și comunicare, cu experiență de peste 20 de ani în presa economică și organizare de evenimente de business, au pus bazele unui proiect curajos – un adevărat sprijin pentru oamenii de business și un important reper pentru dezvoltarea afacerilor.

În cei aproape 5 ani de la înființare, Financialintelligence.ro a cunoscut o creștere spectaculoasă și a înregistrat un trafic de aproximativ 13,5 milioane de afișări, din care 3 milioane de afișări s-au înregistrat în ultimul an, și 5,8 milioane de utilizatori unici, din care 1,4 milioane de utilizatori unici au accesat site-ul în ultimul an.

Ne adresăm oamenilor de business – decidenți, cu studii superioare, statut social ridicat, venituri peste medie, atât bărbați, cât și femei: top și middle manageri din domenii de activitate diverse, oficiali ai autorităților de stat, politicieni, ambasadori, antreprenori, studenți și tineri care vor să intre în mediul de business.

51,5% din publicul Financial Intelligence este format din bărbați, iar 48,5% sunt femei. 24,09% dintre cititori au între 25 și 34 de ani, 26,22% au vârste cuprinse între 35 și 44 de ani, iar încă 21,48% dintre aceștia sunt persoane cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.
Avem independență față de orice partid politic, instituții de stat sau alte grupuri de interese, politice sau comerciale, interne sau externe, servicii secrete și milităm pentru progres, libertate, drepturile omului și prosperitate.
 

5. Audienta


Evenimentul reunește reprezentanți de top ai sectorului IT&C dar și ai altor industrii: oficiali ai autorităților de stat, politicieni, ambasadori, oameni de business, top management de companii din domenii precum securitate cibernetică, IT, energie, bănci, piață de capital, telecom, gambling, industrie, militar și altele, mass media și alți specialiști din domeniu.

Evenimentul va atrage o audiență foarte largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Evenimentul va fi preluat și de parteneri ai evenimentului pe paginile lor de social media.

Participanții pot trimite întrebări pentru speakeri încă de la înscriere, prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului

Întrebările pot fi transmise și LIVE pe pagina de Facebook Financial Intelligence, în comentarii sau direct în sală.
 

6. Info


Evenimentul se va desfășura cu prezență fizică, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Participarea cu prezență fizică în sală se face contra cost, taxa de participare fiind 200 euro plus tva/ persoană. Participarea online este gratuită.

Înscrierea se face online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului.

Prin înscrierea online, participanții vor avea posibilitatea să opteze pentru forma de participare și să trimită întrebări pentru speakeri;

Evenimentul va fi mediatizat pe site-ul www.financialintelligence.ro și pe canalele social media ale Financial Intelligence, dar și prin partenerii media și partenerii instituționali.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa Financial Intelligence la adresa de e-mail: office@financialintelligence.ro.
 

7. Înscrie-te online


  Participarea online este gratuită.

  Participarea fizică este condiționată de achitarea taxa de participare în valoare de 200 euro plus TVA/persoană. Locurile disponibile sunt limitate. Rezervarea se va face numai după primirea confirmării efectuării plății.


  Înlocuirea persoanei înregistrate, cu o altă persoană, poate fi făcută cu condiția anunțării în scris a organizatorului cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului, pe adresa de e-mail office@financialintelligence.ro.
  Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul evenimentului, sau orice parte a programului afișat al acestuia, urmare a unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, Organizatorul va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizație, prin e-mail.
  Participând la acest eveniment vă exprimați acordul ca Organizatorul să folosească fotografiile, înregistrările video și declarațiile personale făcute în timpul evenimentului în scopuri publicitare, promoționale și de mediatizare.
  Prin înregistrarea la acest eveniment, autorizați organizatorii să includă în lista participanților datele de mai sus. Evenimentul este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.


   

  8. Ediții precedente


  CYBERSECURITY ONLINE FORUM 2022

  CYBERSECURITY ONLINE FORUM 2021

  Cybersecurity ONLINE FORUM în perioada COVID-19

  CYBERSECURITY FORUM