Update articol:

Daniel Zamfir: Darea în plată – cu criterii de impreviziune- a fost votată în Camera Deputaților

Senatorul Daniel Zamfir. Senatorul Daniel Zamfir.

Darea în plata – cu criterii de impreviziune- a fost votată în Camera Deputaților,  scris, pe Facebook, acum câteva minute, senatorul Daniel Zamfir, anunţând “o mare victorie în favoarea oamenilor cu credite la bănci”.    

Vezi aici forma adoptată de Senat: http://www.cdep.ro/proiecte/2019/000/10/0/se102RX.pdf

 

Daniel Zamfir precizează: “Mulțumesc în primul rând colegilor de la PSD care au susținut și votat proiectul de lege, cât și celorlalte partide, mai puțin celor de la PNL și USR care au votat contra.
Sper din suflet că Președintele care a promulgat Legea dării în plata în 2016 să nu o considere populistă doar pentru că e susţinută de PSD și să o promulge. Celor de bună credință le aduc aminte că în 2016, legea pe care am inițiat-o, a fost susținută atunci de colegii de la PNL și votată în unanimitate în Parlament! Așadar, PSD cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta ,UDMR cu Kelemen Hunor, au votat PENTRU, deși proiectul venea de la penelistul Zamfir. În schimb, Ludovic Orban care a votat PENTRU atunci, a dat ordin acum, nu numai să se voteze împotriva, ci să se atace și la CCR! Le mulțumesc lui Marcel Ciolacu, lui Victor Ponta și lui Kelemen Hunor pentru consecvență, îl detest pe Orban și pe toți cei care vor să-i ruineze pe români!
P.S. Uite de ce sunt pesedist și nu penelist: mă pot uita cu mândrie în ochii oamenilor că am dus la bun sfârșit un proiect care îi scapă de ruină! Voi, foștii mei colegi, ce le spuneți?
P.S.2: Mâine publicăm lista penelistilor și useristilor care au votat împotrivă. Poate vă explică vouă de ce au făcut-o”.

Alin Iacob, AURSF, după ce Camera Deputaților a votat darea în plată, cu criterii de impreviziune: Asistăm la un moment istoric pentru debitorii de dinainte de criza financiară din 2008-2009, în special pentru cei cu credite în CHF

 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/09/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDMN, SDTS si EFSA

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (22/09/2020)

Tranzactie cu parti afiliate

ROPHARMA SA (RPH) (22/09/2020)

Hotarari AGAE 22.09.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (22/09/2020)

Notificare prag detineri/vot >5%