Update articol:
Peste 300 de persoane se înscriseseră pe lista de prezenţă în Parlament

Dorin Tănase, Credere: Dezbaterile de luni, 17.02.2020, la legile pro-consumatori au fost amânate pentru o altă dată necunoscută

Dorin Tănase, preşedinte CREDERE Dorin Tănase, preşedinte CREDERE

Dezbaterile de luni, 17.02.2020, la legile pro-consumatori au fost amânate pentru o altă dată necunoscută, a anunţat preşedintele Dorin Tănase de la Asociaţia Credere pentru informarea, consilierea şi educarea consumatorilor, în condiţiile în care circa 300 de persoane se înscriseseră pe lista de prezenţă ca să participe la discuţii.

Legile pro-consumatori sunt: 1. conversia creditelor care implică intervenţia instanţei de judecată. 2. limitarea executărilor silite. 3. plafonarea dobânzilor 4. interzicerea cesiunilor speculative de creanţă/contract de credit.

Secretariatul Camerei Deputaţilor a comunicat în această dimineaţă că dezbaterile vor fi amânate pentru că s-a schimbat programul , având în vedere audierea miniştrilor si investirea noului Guvern.

Nu ar fi exclus ca parlamentarii să se fi speriat de numărul mare al persoanelor care ar fi venit în Parlament pentru discuţii.    

Anterior, Dorin Tănase scrisese: “Vă așteptăm la Parlament. Luni, 17 februarie 2020, ora 16:00. Nu mai puțin de 4/6 legi pro consumator intră în dezbateri la ultima comisie înainte de votul final din Parlament. E cumva ultimul tren pentru adoptarea acestor legi. E nevoie să fim acolo! Să ne facem auziți ca pe vremuri! Aduceți și bannere care să cuprindă mesaje civilizate.

În comisii intră legea de conversie a creditelor (această conversie se poate realiza doar prin intervenția instanței de judecată conform Curții Constituționale), precum și legea care limitează executarea silită asupra imobilului în care debitorul locuiește împreună cu familia sa.
Așadar, pentru a participa luni în Parlament, vă rugăm să vă înscrieți pe listă”. 

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (29/11/2023)

Suspendare provizorie sentinta faliment actionar majoritar

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (29/11/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 21/22.12.2023

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (29/11/2023)

Electrica a atras o noua finantare de 17,4 mil. euro prin Fondul de Modernizare

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (29/11/2023)

Depunere Oferta publica de cumparare actiuni EVER