Update articol:
În perioada 25-29 noiembrie 2021,

Eturia propune turiștilor români reduceri speciale de până la 600 euro/pachet/persoană pentru vacanțe în destinațiile: Jamaica, Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Seychelles, Kenya, Zanzibar și Cuba

Eturia Sursa foto: Eturia

Eturia lansează azi, 25 noiembrie, o promoție Black Friday Premium bazată pe reducerile primite de la resorturile cu care Eturia are contracte și care derulează la nivel global promoția Black Friday. Astfel, le propune turiștilor români reduceri speciale de până la 600 euro/pachet/persoană pentru vacanțe în destinațiile: Jamaica, Republica Dominicană, Mauritius, Maldive, Seychelles, Kenya, Zanzibar și Cuba, potrivit unui comunicat de presă.

“Având în vedere faptul că am primit reduceri speciale Black Friday de la o parte dintre partenerii noștri, am decis să lansăm campania Black Friday Premium. Până pe 29 noiembrie, propunem pachete cu servicii de 5*, cu reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană și cu plecare oricând. Iberostar Resorts, Majestic Resorts si Meliá Resorts din Caraibe, Lux și Constance Hotels – Oceanul Indian și Collection Hotels & Resorts din Zanzibar sunt câteva dintre resorturile incluse în campanie”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

De Black Friday 2021, Eturia a vândut peste 300 pachete de vacanțe exotice vândute, la o valoare medie de 1300 euro/pachet.

Comparativ cu anul 2019, Black Friday 2021 a adus atât noi provocări, cât și recorduri în materie de trafic în site, număr de apeluri primite și bineînțeles vânzări. Astfel traficul a crescut cu 35%, iar valoarea totală a vânzărilor s-a dublat. Cel mai scump pachet de vacanță a fost un sejur de lux de 10 zile în Maldive, pentru 10,000 euro/persoană, iar cea mai cerută destinație a fost Republica Dominicană.

Cele mai căutate destinații exotice au fost Republica Dominicană, Mauritius, Kenya, Maldive, Mexic, Dubai, Cuba, Seychelles și Sri Lanka, iar cele mai vândute produse au fost sejururile exotice, circuitele de grup cu însoțitor Eturia, vacanțele de Paști și tururile Share a Trip.

În perioada promoțională de 10 zile, ofertele noastre s-au schimbat periodic. Aceasta a atras, pe lângă un interes susținut, atingerea unui volum de 800 cereri de vacanță aflate în oferta Black Friday sau în afara acestei campanii. Iar toate acestea s-au concretizat prin vânzarea record a peste 300 de pachete de vacanță. Cele mai multe pachete vândute sunt pentru: Republica Dominicană, Kenya, Mauritius, Dubai și Maldive, iar ca tip de călătorie au fost preferate sejururile exotice, circuitele de grup, vacanțele de Paști sau Share a Trip. În plus, au fost și turiști care au preferat să-și planifice de acum vacanțele pentru 2022.”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

***

Eturia este prima agenție de turism din Romania specializată în vacante exotice personalizate de tip tailor made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă implicit în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

BVB | Știri BVB

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2021)

Hotararea Consiliului de Administratie - 7 decembrie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (08/12/2021)

Hotarari AGEA din data de 8 decembrie 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (08/12/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni