Update articol:
Financial Intelligence și Thepesia Corporate Advisory au lansat rubrica de Educație Antreprenorială

Eugen Lascu: Antreprenorii trebuie să fie “antifragili”, să reziste la lumea aceasta atât de disruptivă 

Eugen Lascu este managing partner la Thepesia Corporate Advisory. În calitate de consultant, are o experiență vastă în managementul schimbării (turnaround management), change management (componenta umană a schimbării) și finanțarea corporativă. Are o experiență de peste 12 ani în managementul corporativ ca CFO și CEO la C.N. Romtehnica SA, vicepreședinte în corporate finance și business development în cadrul UTI Grup, precum și o vastă experiență bancară în cadrul Raiffeisen Bank, România. Este membru al TMA și ACMP (Asociația Profesioniștilor în Managementul Schimbărilor). (http://elascu.ro) Eugen Lascu este managing partner la Thepesia Corporate Advisory.

Antreprenorul român de succes trebuie să fie vizionar, cu energie, răbdător, echilibrat şi alert, spune  Eugen Lascu, managing partner la Thepesia Corporate Advisory. 

Domnia sa ne-a spus: “Lumea în care trăieşte antreprenorul român este alertă, acesta trebuie să îşi creeze instrumente pentru a supravieţui. Se poate trezi a doua zi că lucrurile se schimbă şi atunci trebuie să fie alert, să aibă rezilienţă, să fie pregătit. Aceasta este cheia. Nassim Taleb a scris “Antifragile”, sfătuind antreprenorii să fie rezistenţi, să fie «antifragili», să reziste la lumea aceasta atât de disruptivă.  A scris cartea înainte de pandemie. Acum este şi mai de actualitate”.

 

Vezi detalii aici: https://financialintelligence.ro/category/educatie-antreprenoriala/

În calitate de consultant, Eugen Lascu are o experiență vastă în managementul schimbării (change management – componentă umană a schimbării) și finanțarea corporativă.

 

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014