Update articol:

Gustă (Certinvest): Piaţa românească de asset management are un potenţial de peste 2 milioane de investitori

Piaţa românească de asset management numără în prezent aproximativ 330.000 de investitori, dar are un potenţial de peste două milioane de investitori, a declarat, miercuri, Horia Gustă, director general Certinvest, la prima ediţie a Summitului Administratorilor de Fonduri din România.

“Piaţa de asset management românească se află în jurul a 330.000 de investitori. Personal cred că există un potenţial de peste două milioane de investitori care pot investii în fondurile de investiţii româneşti şi nu numai. Cheia este de a fi acolo, de a încerca să te prezinţi, să le explici cum funcţionează şi cred că educaţia financiară are un rol foarte important. Trebuie să lucrăm cu toţii la creşterea nivelului de educaţie financiară pentru a încerca să le explicăm că e mai sănătoasă o investiţie într-un fond de investiţii decât una în criptomonede”, a spus Horia Gustă, citat de Agerpres.

El a menţionat că jucătorii independenţi impulsionează piaţa. “EI se află în şalupe care merg repede, în timp ce jucătorii foarte mari, bancari, se află în petroliere sau în vase gen Titanic”, a subliniat sursa citată. 

 

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (29/05/2020)

Incetare Mandat Reprezentanti Permanenti, Numire Reprezentanti Permanenti

TERAPLAST SA (TRP) (29/05/2020)

Rezultatul procesului de consultari cu sindicatul

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Document informare - alocare actiuni

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (29/05/2020)

Raportare conform art. 69 alin. (1) din Legea 24/2017